Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Uniek, met eigen kiek

Jij kent ze vast ook wel, de gepersonaliseerde sieraden. Ze zijn er in diverse soorten en maten. Ik heb er regelmatig naar gekeken, maar tot een bestelling kwam het nooit. Ik hinkte op diverse gedachten: wil ik een foto van mijn kinderen in een sieraad verwerkt hebben, zal ik het daadwerkelijk dragen… maar vooral ook is het ‘zoveel’ geld waard. Tot ik toevallig op de site DeMiCobijoux.nl terecht kwam. Hier maak je met een eigen kiek jouw sieraad uniek, voor een zeer schappelijk bedrag!

Fotosieraad

Ik val voor de lederen armband waar ik twee sliders voor bestel. Ik kan ook nog eens kiezen uit verschillende sliders en het uploaden van de foto gaat simpeler, dan het uitzoeken ervan. Want, ga ik nu toch voor een fotosieraad met mijn kinderen of kies ik voor een leuke tekst? Ik besluit deze keer te gaan voor een foto van een prachtig beeldje uit Frankrijk. Een vakantieherinnering dus. Omdat ik denk dat één slider wat ‘kaal’ is, bestel ik er nog één. Bovendien, voor dit bedragje (€ 4,95) wil ik nog wel wat testen. Ik neem mijn lijfspreuk ‘Save water drink Champagne’ en plaats bij de bestelling mijn vraag of zij het in een mooi kleurtje kunnen zetten zodat het bij de foto past. Meteen de dag erna ontvang ik van eigenares Isabel al een fotovoorstel. Wauw, zij heeft echt haar best gedaan op de uitsnede van de foto en ook de tekst is zowel in mooie letters als in een leuke kleur gemaakt. Na een prettig mailoverleg besluit ik zelfs nog twee sliders te bestellen, omdat ik ook de bestaande color sliders wil zien. Als ik vier verschillende sliders heb, kan ik ook lekker afwisselen. Diezelfde dag nog ontvang ik per mail een bericht dat mijn unieke fotosieraad al per post onderweg is. In attach zie ik de foto van mijn armband en ik zou bijna letterlijk bij de brievenbus gaan liggen wachten. Zo gaaf ziet het eruit. Gelukkig werkt de post mee en ontvang ik de envelop de volgende dag. De armband past prima en de sliders zijn waanzinnig gaaf. Ik draag de armband de hele dag en ontvang diverse complimenten. Enthousiast vertel ik steeds dat deze persoonlijke fotosieraden echt betaalbaar zijn bij DeMiCo en dat ik zelfs eerdaags nog sliders ga bestellen met de foto’s van mijn kinderen er op.