Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zomerse jurken

Okay, ik koop mijn kleding het liefst meteen als ik iets gaafs zie. Vandaar dat ik die fijne jurk met zomer joggingstof en een kangaroezak op mijn buik al heb gekocht. Het is een groene jurk en ik draag ‘m met plezier. Al maanden. Maar nu het sale is… wil ik diezelfde ZenDee jurk ook graag nog in het rood. De Tulipa ligt al in mijn online winkelmandje.

Sale

De verleiding om meer te kopen als het sale is, is voor mij groot. Zal ik dan toch die fuchsiaroze jurk met paarse details en opgestikte zakken nemen… of ga ik voor het limoengroen "strapless" jurkje van tricot. Die is wel heel fijn zomers. Ideaal om mee te nemen op vakantie.

Winkelen tijdens de uitverkoop is fijn voor je portemonnee. Wel jammer natuurlijk dat mijn maat al vaak uitverkocht is. Geduldig surf ik verder door de webshop want er ‘hangen’ genoeg jurken, allemaal sportief, stoer, comfortabel en vrouwelijk. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van ZenDee een jurk weggeven. 

 

Wil jij ook nog graag een zomerse jurk? Bestel dan nog snel tijdens de sale.

Welke jurk van www.zendee.nl zou jij graag willen? Vermeld die naam voor 24 juli op onderstaand winformulier met je maat. En wie weet loop jij straks rond in zo’n jurk.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.