Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Born in Paradise…

Het persbericht kopt: “Vlieg naar een tropisch paradijs met ESCADA Born in Paradise”. Nou, dan heb je zeker weten mijn aandacht. Ook nog eens in combinatie met een prachtige, kleurrijke verpakking en schitterende flacon. Kortom, ik moet die nieuwe limited edition lente-/zomergeur van ESCADA ruiken. Ik spray… wacht heel even… ruik… ruik nog eens. Hmmm! Zomers.

Cocktail

Ik kan mij volledig vinden in de omschrijving van de geur in het persbericht: “Deze betoverende cocktail van exotische geuren is perfect voor warme zomerdagen en heerlijk lange, lome avonden. ESCADA Born in Paradise is geïnspireerd op de beroemde Piña Colada cocktail.” Nou, dat ruik je hoor… frisse coco’s, maar ook ananas, een vleugje watermeloen, groene appel en guave. Kortom, fruitig. En dat vind ik fijn in de zomer. Het doet mij terugdenken aan tropische oorden.

De flacon

ESCADA Born in Paradise heeft dezelfde beroemde vorm als de immens populaire ESCADA limited edition zomergeur. De in elkaar overlopende blauwe en groene kleuren weerspiegelen de dieptes van de oceaan en de glans staat voor de belofte van een exotische ontsnapping. Prachtig om op een plankje in de badkamer te tonen. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama heeft maar liefst 2 verpakkingen ESCADA Born in Paradise om cadeau te doen aan lezeressen. 

 

Nog even het hele Born in Paradise – het assortiment: Eau de Toilette 30ml € 39, Eau de Toilette 50 ml € 54, Eau de Toilette 100 ml € 68, Body Lotion 150ml € 22.

Hoe kun je zo’n fijne flacon winnen?

Vul op onderstaand winformulier in waarom jij graag wilt winnen. Gaaf voor Mama wordt erg blij als je ook op Facebook bij het bericht je reactie achterlaat en het bericht wilt delen met jouw vrienden.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.

Je kunt tot 22 juli meedoen.