Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Happiness in a dress

Laatst stond ik op het schoolplein op de kinderen te wachten toen er een andere moeder naar mij toe kwam met de vraag: “Is dat een Tante Betsy?”. Op hetzelfde moment realiseer ik mij dat zij ook ‘in tante’ gekleed gaat, in de Retro Denim Blue. Wat goed… want nu kan ik zien hoe deze jurk er in het echt uitziet. Ik twijfelde namelijk welke jurk ik deze zomer bij Tante Betsy ging bestellen. Ik stond in mijn roze Dress Mrs Awkward, waar ik overigens nog altijd veel complimenten over krijg. Ik ben zelf dol op kleurrijk én op het kleine pofmouwtje waar veel jurken van Tante mee zijn voorzien. Eenmaal thuis realiseer ik mij dat ik die denim stof wel erg gaaf vind, dus bestel ik met een gerust hart de Dress Daisy Denim. Een jurk met lange mouwen dat wel, maar ik houd zo van het pasje en kraagje. En natuurlijk ook van jurken met een rits of ceintuur. Blij verrast ben ik daarom als ik de nieuwe hoodies online zie staan. Yes, de zwarte is er weer. En nog wel met een groen biesje en grijze polkadot in de capuchon. Joepie, die ga ik de volgende keer bestellen. Al weet ik inmiddels uit ervaring dat ik daar niet te lang mee moet wachten, want het kan heel snel gaan bij Tante Betsy. Veel dames weten inmiddels hoe 'happiness in a dress' van Tante Betsy voelt!

Van jurk naar vestje

Opeens bespeur ik bij mezelf toch wel een vreemde voorkeur. Ik surf altijd naar de jurken, maar eigenlijk nooit naar de rokken en vestjes op de site. Als ik dat nu wel doe, zie ik dat er niet veel keus is voor deze zomercollectie. Maar wat er is, is gaaf! Zal ik dan toch dat snoezige wikkelvestje bestellen? 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van Tante Betsy een jurk weggeven. 

 

Maak kans op zo’n superleuke jurk!

 

Surf naar www.tantebetsy.nl en bekijk welk jurkje jij nou heel graag zou willen winnen. Vul dit in op het onderstaand winformulier. Wat ook mag… Op de Facebook-pagina van Gaaf voor Mama in je reactie achterlaten welke jurk jij graag wilt winnen.

Je kunt tot 10 juni meedoen.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.