Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Geen afdruk

Voor ik kinderen kreeg, droeg ik heel vaak lippenstift. De lol van gekleurde lippen ging er voor mij snel af, toen ik na ieder kusje aan mijn baby die lippenstift van het hoofdje moest vegen. Had ik toen maar geweten dat er speciale lippenstift is die de belofte van ‘niet afgeven’ wel na komt.

Lipfinity testen

Inmiddels ben ik er al een paar jaar achter dat ik met Max Factor Lipfinity Lip Colour geen afdruk meer achterlaat. En prachtige lippen krijg. Daar moet ik wel wat voor doen… namelijk met twee stiften werken. Een fluitje van een cent hoor! Eerst breng ik mijn gewenste kleur aan, en dan een transparante, welke zorgt voor de ‘stevigheid’ van mijn gekleurde lippen. Mijn kleur geeft niet af én blijft láng zitten. Bovendien, ik heb zachte en verzorgde lippen. Onlangs zijn er zeven nieuwe kleuren gelanceerd (in totaal zijn er nu 20 kleuren), met vooral nude tinten. En een nieuwe applicator. Deze gepatenteerde applicator is gemaakt om de vorm van de lippen te volgen. Daarnaast zorgt het voor een effen applicatie en een dunnere gelijkmatige laag, waardoor de lipstick lichter aanvoelt en er langer goed uit ziet.

Tip van Marie-Sophie Steenaert, Max Factor Make-up Artist: “De handige vorm van de nieuwe applicator geeft je de mogelijkheid om precies te werken. Zo kun je ook makkelijk bij de mondhoeken en de cupidoboog perfect invullen. Zorg wel dat je lippen vetvrij zijn voordat je de Max Factor Lipfinity Lip Colour aanbrengt, op deze manier hecht de base coat het beste en heb je er het langst plezier van.”

Gaaf voor Mama-lezeres Saskia ging testen: “Ik vind deze lippenstift van Max Factor echt een uitkomst. Deze unieke Lipfinity blijft écht 24 uur zitten en geeft niet af! Dat geloofde ik natuurlijk eerst niet, maar het is serieus waar. Ik probeerde nummer 22. Dat is de Forever Lolita tint. Eerst breng ik de lipcolour aan en daarna de transparante er overheen. Deze voelt als een lippenbalsem zo zacht. En het resultaat is verpletterend. Mijn lippen stralen 24 uur lang. Geen afdruk op je koffie kopje of glas, en zelfs na een intense zoen zit mijn Max Factor Lipfinity Lip Colour nog perfect. Ideaal dus voor drukke mama's!" 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag twee kleuren Max Factor Lipfinity Lip Colour weggeven. 

 

Hoe kun jij zo'n Max Factor Lipfinity Lip Colour, de long-wear lipinnovatie van Max Factor die je lippen er tot 24 uur lang fris uit laat zien zonder ze uit te drogen, winnen? 

Vul voor 28 mei op onderstaand winformulier in waarom jij graag wilt winnen.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.