Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Endless…

Als fan van Calvin Klein geuren weet ik natuurlijk dat de allernieuwste geur vanaf half april wereldwijd verkrijgbaar is. Het is endless euphoria Calvin Klein! Natuurlijk weer in een schitterende flacon. Een herinterpretatie op de originele euphoria flacon… met sensuele rondingen in een verfijnde perzikkleur. En dan valt mijn oog op een bijzonder paars accent. Dit heb ik nog niet eerder gezien. En wauw, wat gaaf! Een lavendelkleurig dompelbuisje zorgt voor een onverwachtse, moderne finishing touch.

Geurend naar

Ik vind het omschrijven van een geur iets moeilijks. Het ruikt bij en voor iedereen anders. Ik waag een poging bij endless euphoria Calvin Klein: Fris, fruitig en toch ook bloemig. Als ik de ingrediënten lees, klopt dat ook. In de top: kersenbloesem, mandarijn, bergamot. In het hart: viooltjes, pastelkleurig rozenakkoord, seringen en in de basis: bamboe, sandelhout, puur muskusakkoord. Ik geniet van deze fijne, vrouwelijke geur. Thanks Calvin Klein. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag endless euphoria Calvin Klein in 75 ml weggeven. 

 

Laat in een reactie op het bericht van endless euphoria Calvin Klein op de Facebook pagina van Gaaf voor Mama achter waarom jij graag wilt winnen.

Heb jij geen Facebook? Dan kun je de reactie op onderstaand winformulier typen. Je kunt tot 28 mei meedoen.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.