Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Losbandige slippertjes

In eerste instantie moet ik al lachen om de naam ‘de losbandige slipper’. Hoe verzin je het! En dan heb ik het eigenlijk niet eens over het de woorden, maar over het systeem van zo’n losbandige slipper. Daarna lees ik dat dé trend slipper, de Bandajanas genaamd, is gelanceerd door HupHollandHip. Weer moet ik lachen. Zeker ook als ik op de site van HupHollandHip beland en zie hoeveel gave accessoires er zijn ontwikkeld in oranje en in de kleuren van de Nederlandse vlag. Maar terug naar Bandajanas. Om te zien en ervaren wat deze losbandige slipper is, neem ik een kijkje in de pop-up store in Amsterdam. Bedenkster Evelien is aanwezig en vertelt enthousiast over het systeem.

Naar wens samenstellen

Kort gezegd is het systeem van de Bandajanas slipper, een zool (je kunt kiezen uit zwart, bruin of blauw) met gekleurde, verwisselbare bandjes. Je kunt de slipper volledig naar wens samenstellen.

In de tijdelijk winkel kan ik alle bandjes zien en voelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of de kleur is er, van oranje tot groen en van zilver tot bruien leren bandjes. Kies je favoriete kleur en maak de slipper af… Ik pas de slipper en loop er zo op weg. Zalig! Laat dat zonnige weer maar komen! Nu blijkt mijn slipper nog niet helemaal af, want op tafel staat een bak met de leukste bedels of accessoires. Ik shop er een stel leuke hangertjes bij. Deze hang je gewoon aan je bandje. Heerlijk creatief. Trouwens, omdat het systeem zo makkelijk werkt, koop ik er nog een set andere gekleurde banden. Dan maak je in mum van tijd een nieuwe slipper.

 

Evelien vertelt:

“Bandajanas is ecovriendelijk, comfortabel en hip. De site is nog maar net online en het loopt storm. Ik wil het graag voor iedereen betaalbaar houden en ik merk dat het aanslaat. De stijlvolle slipper die dankzij de verwisselbare banden en accessoires kan worden gecombineerd met iedere outfit: dat is de Bandajanas, met een knipoog naar de populaire Havaianas-slipper. Kies een basisslipper, banden en een accessoire en je Bandajanas is compleet! In Ibiza-stijl met kwastjes, stoer met kralen of hip met blingbling. De slipper wordt gemaakt van ecovriendelijk foam en heeft een zacht voetbed. Rijg de banden eenvoudig door de leren lus en kies zelf hoe je de Bandajanas draagt: speels en spannend hoog om je been of stoer en sportief laag om je enkel. De losbandige basisslipper is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 41. 

Mijn schoonzus neemt ook een kijkje in de pop-up store van Bandajanas en meldt het volgende: "Wat zijn ze gaaf!! Deze slippers van Bandajanas. In de pop-up store heb ik zelf een paar samengesteld. Met het oog op onze eerste Koningsdag en het WK voetbal wat in juni begint heb ik gekozen voor een slipper met oranje linten en de ander in het rood, wit en blauw. Leuke kwasjes en zilverkleurige bedeletjes er aan en klaar is 'Kees'! Unieke slippers die overal bij passen. En ze lopen zalig."