Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Prachtige pumps... van Crocs!

Tot voor kort deed ik ook wat lacherig over Crocs. Come on, dat zijn toch van die lelijke klompen die men graag op vakantie draagt? Als ik over mijzelf spreek, ik draag mijn niet zo heel mooie clogs in huis, als een slof. Heerlijk! Het draagt als een slof. Op de camping zul je me er niet mee zien, maar ik laat stiekem ’s avonds – als ik denk dat niemand mij ziet – de hond wel eens uit op mijn Crocs klompen. Een heel ander verhaal wordt het nu ik de high heels van Crocs heb ontdekt. Heus! Er is een wereld voor mij open gegaan! De moderne Crocs wereld. En dat bevalt me prima.

Pump

Grappig dat onder het kopje ‘hoge hakken’ op de site van Crocs.nl mijn perfecte pumps staan. Ik heb veel schoenen, vooral laarzen… maar dus bijna geen pumps. Die doen altijd zeer aan mijn voeten. Tot ik de Crocs Women’s A leigh Closed-toe Wedge vond. Een prachtige pump met een sleehak. Niets echt ‘high heels’ aan, maar wel erg leuk. En ze lopen zoals een Crocs hoort te lopen… fantastisch! Het voetbed van Croslite™ materiaal draagt zalig, lekker licht aan de voet. De schoen zelf is vaan echt leer en de leuk gekleurde voering is van textiel met pied-de-poulemotief. Hierdoor is de pump goed te dragen met een panty, maar ook met je blote voeten. De sleehak is omwikkeld met leer en dat ziet er gewoon gaaf uit. Ik ben om: Crocs zijn gaaf.

Gaaf voor Mama mag een paar Crocs Women’s A-leigh Closed-toe Wedge weggeven. 

 

Bekijk op de website van Crocs.nl de schoenen en surf zeker even naar de ‘hoge hakken’. In welke kleur zou jij die graag winnen?

Vermeld dit op onderstaand winformulier en vergeet niet je maat te melden. Je kunt tot 30 maart 2014 meedoen. Meer winnen? Kijk bij gratis producten.