Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zen in ZenDee jurk

Ik ben een jurkjes-mama. En het lijkt wel of het steeds erger wordt. Voor alle duidelijkheid, ik heb het niet over jurkjes aantrekken bij mijn dochter (al doe ik dat ook graag!). Ik draag zelf bijna iedere dag een jurk. Ieder jaargetij! In de winter met een lekkere dikke maillot of legging en in de zomer… tja, ook liefst met panty of strakke broek. Die benen van mij worden niet snel bruin. Okay, als de mussen van het dak vallen van de warmte, dan zie je mij heus wel met blote benen. Trouwens, er zijn prima zelfbruiners op de markt, dus die smeer ik dit jaar zeker op die melkflessen van mij.

Geen tierelantijnen

Terug naar de jurkjes… ik heb een aantal favoriete stukken. En het grappige, dat wisselt ook weer per seizoen en dus ook van merk. Voor de komende tijd verwacht ik dat ik mijn groene jurk van ZenDee zeker heel vaak ga dragen. In de webshop van ZenDee zie ik veel stoere, maar zeker wel vrouwelijke jurken en mijn oog bleef maar hangen op El Bosque. Geen idee waarom, want er zitten totaal geen tierelantijnen aan deze jurk. Alleen een kangoeroezak en een capuchon. Waarschijnlijk vind ik ‘m daarom ook zo gaaf. Simpel en eenvoudig, maar daardoor speciaal. Ik bestel mijn El Bosque! Even kom ik nog in de verleiding om toch hetzelfde model in knalrood te nemen, of blauw.

Een dag later al komt mijn groene jurk per post bij mij aan. Snel passen en wauw, deze M zit als gegoten en wat grappig is die witte rits bij de hals. De joggingstof voelt fijn soepel en zacht en rondom de armsgaten loopt een vrolijk biesje. Even lijkt het of mijn mouwtje wat strak zit, maar het is gewoon weer even wennen aan korte in plaats van lange mouwen. Ik voel me helemaal zen in deze ZenDee. Hup, een vestje over mijn El Bosque en gaan. Meteen op het schoolplein krijg ik al complimenten. Niet dat ik het daar voor doe, maar leuk is het wel. Zal ik dan toch die rode Tulipa nog bestellen? Nee, als ik weer in de ZenDee webshop kijk zie ik nog veel meer modelletjes die ik graag wil hebben, met een ritszak bijvoorbeeld  of een vrolijk koord als ceintuur.