Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Heart to get!

Hmmm, chocolade. Ik ben er dol op. Natuurlijk vind ik het uitpakken van een chocolade product al een feestje, maar het echte genieten begint bij de eerste hap in de chocolade. Over een mooie verpakking gesproken, daar kunnen ze bij Australian Homemade wel wat van. Kijk eens naar de Heart to Get producten. Extra gaaf om te geven en krijgen op Valentijnsdag. Het symbool van de liefde mag op de dag van de liefde natuurlijk niet ontbreken. In alle vormen, maar het liefst in chocolade….

Australian Homemade steelt deze dag jouw hart met de mooiste chocolade creaties uit hun chocolade atelier. En weet je wat nou zo grappig is… dat atelier (denk aan Sjaakie in de chocoladefabriek) staat ‘gewoon’ in Nederland! In Veenendaal welteverstaan. Australian Homemade heeft daar nu echte eyecatcher gemaakt, zoals het premium chocoladehart met marsepein of crispy vulling in een mooi bewaarblik. Prachtig en reken maar dat het lekker is! Het hart is verkrijgbaar in melk, puur en wit en er zit een kaartje bij waar jouw persoonlijke boodschap op geprint is. http://australianhomemade.com/nl 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van Australian Homemade 2x de allernieuwste blikvanger van de Valentijnscollectie weggeven: de Heart to Get milk crispy. 

 

Het chocoladehart is gemaakt van 100% fair chocolate in de smaken puur en melk, verkrijgbaar met én zonder noten. Er is ook een chocoladehart met marsepein of crispy vulling, in een mooi bewaarblik met kaartje in het blik voorzien van jouw persoonlijke boodschap.

 

Welk ambachtelijk chocolade product van Australian Homemade uit de serie Typical Dutch lijkt jou nou het lekkerst? Vul dit voor 10 februari 2014 in op onderstaand winformulier en wie weet steel jij wel het hart Heart to Get milk crispy.