Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Dottige hangers

Ik zag ‘m bij een vriendin en wist meteen: zo’n ketting wil ik ook. Wauw, wat gaaf! Een hanger met daarop een foto van je kinderen. Of iets ander moois. Het blijkt een magneetbedel van Dotties Design te zijn, dus op naar die webshop. Daar kijk ik mijn ogen uit… wat een originele producten! En eigenlijk helemaal niet duur.

Magneetbedel

De magneetbedels blijken het nieuwste product van Dotties Design te zijn. Het werkt vrij simpel, de hanger is voorzien van een sterke magneet waaraan je een ‘flatback’ hangt. Zo’n flatback noem ik in de volksmond een button. Je kunt een pakketje met bestaande afbeeldingen kiezen, maar je kunt ook zelf aan de slag. Ik kies een foto van mijn twee kinderen, maar ook mijn lievelings roodborstje en het logo van Gaaf voor Kinderen. Deze drie laat ik tot een persoonlijke flatback maken, met magneet. Ik zie zoveel leuks bij Dotties Design dat ik ook nog enkele vrolijke buttons met illustratie én ringetjes voor mijn dochter (een leuk knutselpakketje) bestel.

Binnen een week ontvang ik een prachtig pakketje. Een schattig klein cadeautje voor mezelf. Wauw, de zilveren snake ketting (welke inclusief is, en dat voor € 6!) is iets lang, maar wel erg mooi. Ik ben laaiend enthousiast over mijn magneetbedel en draag ‘m eerst met de foto van mijn kids en ontvang veel complimentjes. De button met het logo van mijn bedrijf draag ik naar perspresentaties en ook daar blijft mijn dottige hanger niet onopgemerkt. Het is een schot in de roos en binnen een week besluit ik weer een bestelling te plaatsen bij Dottiesdesign.nl. Ditmaal als cadeautje voor een goede vriendin. Ik ben benieuwd naar haar reactie!