Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Verfrissend nieuw concept bij Restaurant View

Wat een gave avond heb ik laatst gehad! Ik was bij de opening van Restaurant View in Amsterdam, op de Oosterdokskade. Perfect centraal gelegen dus. Ik loop vanaf CS naar Fusion Restaurant View waar een wereldwijd nieuw concept wordt gelanceerd. Ik open een grote en zware houten deur, waarna ik de trap op ga naar de eerste verdieping. Dat gaat zeker een mooi uitzicht geven over de Amsterdamse gracht denk ik nog. Na een vriendelijk ontvangst mag ik plaatsnemen aan een tafeltje… aan een lopende band. Aan alle kanten dus uitzicht gegarandeerd. Wauw, er komen diverse sushi hapjes en ander lekkers voorbij op die lopende band. Dit concept ken ik wel al uit London, maar wat bij View de speciale klapper is: View is het enige restaurant in Nederland waar je zelf, aan je eigen tafel, grillgerechten bereidt voor een all inclusieve prijs, dus ook inclusief alle dranken.

Grillen aan tafel

De eigenares legt aan tafel uit dat zij tijdens een ‘wereldreis’ op dit idee is gekomen. Van sushi op de lopende band tot zelf grillen aan tafel. Ze is de twee gaan combineren, plus het all inclusive concept en zo is View ontstaan. De gekleurde schaaltjes op de lopende band zien er aantrekkelijk uit. Op de menukaart kun je zien welke kleur wat voor soort product is. Geel is kip en zo zijn er bakjes met rauwe vis, groente en vlees. Ik haal eerst een paar schaaltjes sushi van de band, als voorafje. Dan gaat het grill-werk beginnen en ik kies een schaaltje met garnalen en groente. Hup, op de warme grill. Het kokkerellen kan beginnen. Daar houd ik van. Even verderop is een buffet met sausjes, salade, friet en hier staan ook drankjes. Je kunt onbeperkt Heineken, wijn of fris drinken. Ondertussen grill ik nog wat zalige biefstuk en meer garnalen. Ik zie keurige koks alle producten op de band zetten, wat leuk is om te zien. Er blijft een keur aan verschillende producten langs komen en stiekem eet ik net een gerecht te veel omdat al die onbereide producten op de band maar langs mijn tafel blijven komen en ik alles wel wil proberen. Het is heerlijk! En bovendien gezellig. Echt Gaaf voor Mama. Natuurlijk ook Gaaf voor Papa! Of Gaaf om met een groep vrienden of familie te doen. Ik ga graag spoedig nog een keer terug om weer werelds te eten.

View is vanaf 22 april 7 dagen per week geopend van 17.00 uur tot 23.00 uur. Voor het vaste bedrag van € 34,50 p.p. kun je 2 uur lang onbeperkt grillen, inclusief alle drankjes (zoals: fris, koffie, wijn, Heineken bier etc.). Tijdens de introductieperiode kun je komen grillen voor een introductieprijs € 29,50 all in. View, Oosterdokskade 133, 1011 DL Amsterdam, www.restaurant-view.com.