Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Melkschuim

Ik ben een koffiedrinker en als ik bij de Philips introductie van de SENSEO® Milk Twister een beetje beschaamd vertel dat ik Nespresso drink, ben ik natuurlijk wel over te halen om dit apparaat voor het maken van koffievariaties met fluweelzacht melkschuim te proberen. De looks van dit zwarte of witte apparaat zijn gaaf! En al even verrast ben ik over de ‘nieuwe’ smaak van SENSEO. De nieuwe apparaten en pads zijn daadwerkelijk anders dan, pak ‘m beet zo’n acht jaar geleden toen ik mijn koffiezetapparaat van Philips de deur uit deed.

Enfin, ik ben positief onder de indruk van zowel de nieuwe SENSEO® Milk Twister van Philips als de smaak van de koffie. Een wereld aan koffievariaties ligt voor mij open van latte macchiato tot  cappuccino of zelfs een frisse ijskoffie. Deze fraai vormgegeven nieuwkomer in het iconische SENSEO®-portfolio is veelzijdig (hij kan warme en koude melk opschuimen), is gemakkelijk schoon te maken en is gewoon eenvoudig in gebruik. De SENSEO® Milk Twister kan met één druk op de knop worden bediend en heeft een capaciteit van 120 ml, voldoende om melkschuim te bereiden voor meerdere cappuccino’s. Maar nu komt hét omslagpunt voor mij om te beslissen dat mijn volgende melkopschuimer absoluut de Milk Twitser is… de innovatieve (en magnetisch aangedreven) opschuimgarde zit aan het dekseltje vast en hierdoor is het apparaat goed en eenvoudig schoon te maken en te houden. Sterker nog die opschuimgarde kan gewoon in de afwasmachine. 

De nieuwe SENSEO® Milk Twister is afzonderlijk te koop in een zwarte variant. Daarnaast is de Senseo Milk Twister tijdelijk verkrijgbaar in april, mei en juni in combinatie met een SENSEO® Twist padmachine in twee kleurcombinaties. SENSEO® Milk Twister (zwart): adviesprijs €69,99. SENSEO® Twist & Milk (padmachine met melkopschuimer in White / Lime Yellow): adviesprijs €169,99. SENSEO® Twist & Milk  (padmachine met melkopschuimer in Black / Misty Dawn): adviesprijs €169,99. www.philips.nl