Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Een zuiver bed

Ik had er nog nooit van gehoord... een bed met zuiveringssysteem. Het is nieuw op de markt, en echt uniek. Nederland is het eerste land waar je zo'n bed kunt kopen met een ingebouwd zuiveringssysteem. Voor een écht schoon bed dus! Dit gepatenteerde bed reguleert de temperatuur en zorgt permanent voor een schoon matras en schone omgeving. FreshBed is de naam van deze bijzondere uitvinding. Het slaapsysteem kent een speciaal ontworpen matras die tijdens het slapen een optimale ventilatie verzorgt. De bedbodem heeft de innovatieve technologie: een geruisloze unit zuigt lucht uit de slaapkamer aan en filtert die, om ze vervolgens door het matras heen ongemerkt naar het lichaam te brengen. De thermostaat in de unit controleert continu de luchtstroom en houdt die op de juiste temperatuur. Deze actieve en instelbare ventilatie voorkomt transpiratie of koude rillingen, en houdt het matras droog en fris. Bovendien, een FreshBed ziet er nog gaaf uit ook!

 

Nederlandse wetenschappers toonden in 2008 al aan dat temperatuur van invloed is op de kwaliteit van de nachtrust. Een volwassene verliest gemiddeld tussen de 350 ml en 500 ml transpiratievocht per nacht. Vocht dat wordt opgenomen in het beddengoed en in het matras. Het is wenselijk dat het vocht verdampt en niet in het matras achterblijft. Met FreshBed is transpireren verleden tijd, het bed reguleert de temperatuur en zorgt voor ventilatie. Dat wil zeggen dat de gebruiker zelf zijn of haar ideale temperatuur kan instellen, zelfs los van de slaappartner. Onderzoek van FreshBed toont aan dat bijna 1 op de 3 mensen ruzie maken in bed over de temperatuur. De een vindt het te warm terwijl de bedpartner de temperatuur juist perfect vindt.

Door de unieke combinatie van ventilatie met temperatuurregeling blijft de matras vrij van vocht, schimmels, bacteriën en huisstofmijt. En daarmee is het dé oplossing voor mensen met een allergie.

Voor meer informatie: www.freshbed.com. De bedden zijn vanaf februari 2013 leverbaar in diverse modellen en kleuren. De meest eenvoudige versie is verkrijgbaar vanaf €4490,-.