Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Webshoppen in real life

alt

Vind je het ook zo leuk en makkelijk om online te shoppen? Lekker thuis op de bank uitzoeken en een paar dagen later word je nieuwe aankoop al thuisbezorgd. Doordat er zóveel aanbod is, zie je alleen soms door de bomen het bos niet meer. Waar vind je nou die ene hippe webshop met dat gave jurkje of die webwinkel met dat écht originele kindercadeautje? Tijdens het gloednieuwe event Webshop Till You Drop zijn de leukste webshops in de Jaarbeurs Utrecht bij elkaar gebracht voor drie dagen lang optimaal shoppingplezier en inspiratie opdoen op het gebied van fashion, gifts, feel good, beauty, kids, living, accessoires, shoes en travel. Daarnaast zijn er ook diverse loungeterrassen waar je even heerlijk kunt bijkomen met een hapje en drankje. Zo vormt Webshop Till You Drop de perfecte bestemming voor een gezellig dagje uit! Na afloop ga je niet alleen naar huis met tassen vol nieuwe aankopen, maar ook met een hele lijst hippe webshops om thuis verder te winkelen.

Vrijdag 8 maart geopend van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag 9 en zondag 10 maart geopend van 10.00 tot 18.00 uur, www.webshoptillyoudrop.nl.

Gaaf voor Mama mag 5x 2 kaarten voor Webshop Till You Drop weggeven.

alt

Maak kans op twee entreekaarten! Vul op het winformulier in welke 2 webshops jij zeker wilt gaan bezoeken.

Nog even de info op een rij: www.webshoptillyoudrop.nl. Openingstijden: Vrijdag 8 maart geopend van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag 9 en zondag 10 maart geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Locatie: Jaarbeurs Utrecht, hal 4. Een toegangskaart aan de kassa kost €12,50. In de voorverkoop zijn kaarten te bestellen via www.webshoptillyoudrop.nl met een korting van €2,50 per kaart.

{BreezingForms : winactie}