Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Koken voor...

alt

Pfff, iedere dag weer een gezonde maaltijd op tafel zetten. Soms zie ik daar best tegen op. Ik houd van koken, daar niet van. Maar eten met kinderen gaat bij ons niet altijd even gemakkelijk. Soms roepen ze al voor ik de maaltijd op tafel zet: dat lust ik niet. Grrr. Dan raakt mijn inspiratie wel eens op. Juist op dat moment heb ik het boek Koken voor jou, mij en de kids (uitgeverij Kosmos) weer eens open geslagen. Hierin staan recepten voor gezond, snel en lekker koken voor het hele gezin. Met – heel handig – bij elk recept een handige tip voor babyhapjes. Gisteren heb ik de wildrijstpannenkoeken gemaakt. En de kids genoten van dit eten. Eens kijken wat ze vanavond van de pasta met garnalen en drie kleuren groente vinden. Dan kunnen zij mij in het weekend helpen met bananencakejes. Ik heb weer genoeg inspiratie! Schrijfster Renée Elliott laat zien hoe je snel, lekker en gezond kookt voor alle leeftijden.

‘Wij eten graag biologisch, vers, gezond en vooral lekker! En als het aan mij ligt staat 't ook nog snel op tafel. Geweldig dat er een vrouw als Renée is die dat als geen ander begrepen heeft!! Dit boek heeft een heleboel nieuwe favorieten aan onze tafel toegevoegd! Alle leeftijden eten met smaak, en dat zie ik graag!’ aldus Tooske Ragas over dit boek.