Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

De kleine groots aan de wand

altalt

Vanaf de kleine bolling van mijn buik tot direct na de geboorte. Wij schoten heel wat foto’s. Daarna werden het er steeds meer: de kleine handjes, het eerste hapje, het eerste stapje. Alles is vastgelegd met de camera. Daar zitten heel wat prachtige foto’s tussen, die soms eens werden afgedrukt om aan opa en oma te geven. Of soms maakte ik een fotoboek. Van een mooie, grote afdruk voor aan de wand kwam het niet direct. Ik kon niet een mooi ophangsysteem vinden en op canvasafdrukken was ik wel uitgekeken.

Toen ontdekte ik Xpozer. Xpozer is een krachtig spansysteem waarmee je Wisselfoto’s™ van HD kwaliteit zwevend ophangt. Deze unieke eigenschappen van hoge kwaliteit zijn bekroond met de Red Dot Design Award in 2011 en de IF Product Design Award in 2011. Via een voorbeeld aan de wand bij Prénatal kwam ik op het idee eindelijk ook eens mijn kleins groots aan de wand te hangen. Met een paar klikken via de site deed ik de bestelling. Ik liet mijn foto zelfs nog even controleren via de professionele foto checkservice (gratis). Want mocht je twijfels hebben over de kwaliteit van een foto, dan kan deze worden gecontroleerd door Frits de foto-expert. Hij weet als professioneel fotograaf hoe je foto's moet bewerken en hoe je een maximaal fotoresultaat krijgt op Xpozer. Ook gaaf: inspiratie op doen in het online magazine van Xpozer. 

Allernieuwste spansysteem

De dag na bestelling ontving ik al een grote doos met mijn Xpozer. Ik bekeek nog even de video van Xpozer®, het allernieuwste spansysteem, op www.prenatal.nl/xpozer en inderdaad… in mum van tijd hing mijn schitterende foto te pronken aan de muur. Onze kids hangen groots boven de bank. Maar ik kan mij ook voorstellen dat ik eerdaags nog een Xpozer bestel om op de kinderkamer te hangen!

alt