Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Magisch Frozen Planet in Concert

alt

Ik heb volop genoten van Frozen Planet op tv. Nu lees ik over Frozen Planet in Concert… dat lijkt me absoluut iets om met het hele gezin te doen. Kijken en luisteren tegelijk. Gaaf! Na uitverkochte concerten in o.a. Los Angeles, Tokyo en Chicago brengen BBC Earth en Niehe-van Lambaart Theaterproducties het magische Frozen Planet in Concert voor het eerst naar Europa. Op 13 april a.s. is deze adembenemende productie met het grootste HD projectiescherm van ons land en het 80 koppig groot Gelders Orkest eenmalig te zien in de Ziggo Dome Amsterdam.

Frozen Planet in Concert brengt de sensationele beelden uit de gelijknamige baanbrekende BBC natuurdocumentaire tot leven, begeleid door het Gelders Orkest onder leiding van de veel geprezen - Oscar genomineerd en Emmy Award winnende - componist en dirigent George Fenton, die ook zelf de muziek voor Frozen Planet componeerde. Dankzij de spectaculaire cinematografie en de intense muziek, waant u zich werkelijk voor even in de ijzige wereld van de Noord- en Zuidpool. www.frozenplanetinconcert.nl Frozen Planet in Concert – 13 april 20.00 uur, Ziggo Dome Amsterdam. Kaarten van €22,50 tot €49,50. Golden Seats inclusief souvenirboek € 59,50. Verkrijgbaar via See Tickets Op 0900-135 of www.seetickets.nl of via www.frozenplanetinconcert.nl

Frozen Planet in Concert

Tijdens Frozen Planet in Concert beleef je een muzikale en filmische ervaring die je meesleept in de wonderen van de natuur. De sensationele HD beelden van de grootse bevroren wildernis van de Noord- en Zuidpool worden vertoond op een scherm van maar liefst 18 meter breed terwijl ze verbaal en muzikaal begeleid worden door het Gelders Orkest onder leiding van George Fenton, die eerder muziek componeerde voor hit films als ‘Anna & The King’,’ You’ve got Mail’  “Ghandi” en “Cry Freedom” en veel bekende BBC natuurdocumentaires zoals ‘Earth’, ‘Planet Earth’ en de recente Nederland 1 kijkcijfer hit ‘Earthflight’. Fenton neemt u mee in een avontuur waarin dieren in een overdonderende natuur vol extremen de hoofdrol spelen. Hij zweept het Gelders Orkest op terwijl hij u tevens vertelt over de geheimen van de totstandkoming van de documentaire, maar ook hoe hij zijn inspiratie vond om de indrukwekkende muziek voor de serie te creëren. De show is geschikt bezoekers vanaf circa 8 jaar en zal waar nodig simultaan worden vertaald naar het Nederlands.

In een ijskoude wereld zien we zowel een ontzagwekkende kracht als een vertederende kwetsbaarheid. De bijzondere levens van pooldieren worden op de voet gevolgd in ongekende close-ups in HD kwaliteit: van ijsberen en jagende wolven tot pinguïns die een winter lang bij een temperatuur van 70 graden onder nul op een ei broeden, orka’s die, door middel van het maken van golven, een zeehond van een ijsschots weten af te spoelen en de migratie van walvissen en hun jongen aan de kust van de Grote Oceaan. De monumentale serie toont verbluffende staaltjes dierengedrag, fraaie panorama’s van ongerepte wildernis en zo nu en dan ook hartverscheurende taferelen die onlosmakelijk verbonden zijn met de dierenwereld, de ijzige kou en omstandigheden die op de uiterste zuid- en noordpunten van de aarde heersen. Een adembenemend portret van een ontzagwekkende wondere wereld vol extremen.