Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Live shoppen bij webshops

alt

Surf jij ook zo graag langs alle trendy, handige en mooie webshops die op www.Flavourites.nl worden gepresenteerd. Ik vind het een top site. En ook de digitale magazines van Flavourites zijn gaaf. Ze inspireren me telkens weer om toch nog meer online te shoppen. En toch, soms is het gewoon erg prettig om weer eens echt te winkelen. Alle producten te voelen, aan te raken, te passen. Ook daar werkt Flavourites graag aan mee, want van 23 t/m 25 november 2012 vindt in Amsterdam-Noord de vierde editie van het webshopevent Flavourites Live plaats. In een industriële fabriekshal  verschijnen ruim 160 webshops als pop-up stores.

Van on- naar offline

Voorgaande events van Flavourites kon ik mijn hand al niet op de knip houden en kon ik fijn alle decembercadeaus bij elkaar shoppen. Heerlijk. Maar eigenlijk geniet ik net zoveel van het hele evenement zelf. Het is leuk om een gezicht achter een webshop(eigenaar) te zien. Maar ook Flavourites Live is meer dan ‘live’ shoppen, er worden vele workshops gegeven en je kunt de ontwerpers van de producten ontmoeten. Nieuw dit jaar is Flavourites Live Business. Webshopeigenaren en andere geïnteresseerden kunnen op de eerste etage van de fabriekshal kennismaken met een twintigtal door Flavourites geselecteerde bedrijven en deskundigen uit de e-commerce. Deze deelnemers richten zich vooral op het kleine tot middelgrote segment en hebben specialisaties als online PR en marketing, verzending en opslag en webshopfotografie.

Kaartjes bestellen

Flavourites Live is geopend van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november 2012 van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. De kaartjes zijn te bestellen via www.flavouriteslive.nl. Hier is ook de deelnemerslijst, het workshopprogramma en het laatste nieuws te vinden.