Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Rust en energie met patchouli!

alt

Hmmm, Kneipp heeft een nieuwe verzorgingslijn gelanceerd in de geur patchouli. Nu moet je weten dat ik dat echt een zalige geur vind. Ik herken er iets uit Chanel n°5 in! Ik heb dus de hele patchouli-lijn van Kneipp aangeschaft: douche, badolie en massageolie. Om te ontspannen! De stimulerende en tegelijk rustgevende eigenschappen brengen je meteen in balans.

De natuurlijk verzorgende oliën in deze nieuwe Kneipp producten maken je huid zacht en soepel en zijn ook heerlijk voor een gevoelige huid. Voor iedereen dus een waanzinnig cadeautje. Met patchouli wordt het beste uit twee werelden samen gebracht, namelijk rust en energie. De zachte geur van patchouli werkt rustgevend. ’s Avonds brengt de warme geur van patchouli je in een rustige diepe slaap en zorgt het voor een onbezorgd en ontspannen gevoel. Tegelijkertijd zorgt de stimulerende werking van patchouli voor een gevoel van ongeremdheid en kan het passionele gevoelens aanwakkeren.

Geurtrend
Patchouli wordt momenteel genoemd als de nieuwste internationale geurtrend door zijn typische geur dat warm met zacht en zoet met kruidig mixt. Patchouli is een geur die veel mensen prettig vinden.