Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Win de BEEB-box

Wat een verademing! Eindelijk eens een echt leuke babydoos. Het bestaat, echt waar! Kijk maar eens op www.simsalakim.nl, waar trouwens heel veel gave producten te koop zijn.

Gaaf voor Mama is blij met de BEEB-Box. Dus weg met de babydozen vol met ‘dit-is-goed-voor-je-kind’-producten. Een écht leuke cadeaudoos zit niet vol met goedbedoelde adviezen, maar met leuke ongedwongen cadeautjes. En dan niet alleen met cadeautjes voor je baby, maar ook met cadeautjes voor mama en eventuele broertjes/zusjes. In elke BEEB-box zitten een aantal leuke en unieke cadeautjes, aangeboden door de bijna 50 deelnemende webshops.

Geen doos met alleen maar losse flyers en cadeaubonnen dus, maar cadeautjes die je direct kunt zien, vasthouden en gebruiken! Een greep uit de mogelijke cadeautjes: slabbetjes, sokjes, spuugdoekjes, knuffeltjes, biolologische crème, haarspeldjes, vilten hangers, washandjes, sleutelhangers, gelukspoppetjes, strijkapplicaties, muurstickers, telefoonhangers, tissuehoesjes, decotapes, mutsjes, wenskaarten en méér. Elke box heeft een andere inhoud. Uiteraard zitten er ook een aantal interessante kortingsbonnen in elke box én MAMA Magainze! www.beebbox.nl