Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Sunrise en Sunset met Sex and the City

altalt

Welke moeder zwijmelt er nou niet weg bij de avonturen van de dames van Sex and the City? Om nog niet te spreken over de lachwekkende scenes in de bioscoopfilm. Ik ben dol op de verhalen van Carrie. Dat terzijde… maar met deze achtergrondinfo is het wellicht niet zo raar dat ik na het zien van de advertentie van de nieuwe Sex and the City geuren, direct op pad ging. Naar de Etos… eerst even ruiken en dan kopen! Want de twee nieuwe (na)zomergeuren Sunrise en Sunset zijn perfect.

De flacon is niet alleen gaaf om in de badkamer te showen, de geur is raak. Persoonlijk val ik meer voor de Sunset dan de Sunrise, maar dat komt door mijn lichte voorkeur voor de geur van mandarijn en sterjasmijn. Beide ingredient, want deze eau de toilette heeft frisse topnoten van mandarijnolie, Italiaanse bergamot, witte perzik en sappige rode vruchten. Met een ‘bloemig hart’ van meiroos, viooltjes, sterjasmijn en lelietje-van-dalen en basisnoot van witte ceder, muskus, kasjmier- en sandelhout.
Sex and the City Sunset is een sensuele eau de toilette met een topnoot van bloedsinaasappel, viooltje, fresia en groene appel, die het parfum een frisse, vrouwelijke en bloemige eerste indruk geven. Het hart is zwoel en verleidelijk dankzij vanilleorchidee, lelietje-van-dalen en suikerpruim.

Body Spray
Om mijn collectie dan maar meteen compleet te maken neem ik de deodorant body sprays ook mee. Hiermee kun je jezelf van top tot teen hullen in een verfijnd geurwaasje van beide nieuwe (zomer)geuren!