Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Oer-Hollandse prijzen winnen met Olvarit Hollandse Winweken

altalt

alt

Kleine kindjes worden (te) snel groot. Dat ondervindt iedere moeder. Zo ligt dat mooie, kleine baby-tje op je buik en zo zit je kindje al in de kinderstoel aan z’n eerste hapje. Van fruit tot groente. Ik heb niet altijd de tijd om zelf zo’n kinderhapje te koken en biedt een potje Olvarit uitkomst. De kleine smult er van. Zeker nu de acht Hollandse specials er zijn. Want de Hollandse pot is nog altijd populair. Die potjes Olvarit zitten boordevol groente en je kunt er volop mee variëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van boerengroenteschotel, Brabantse andijviestamppot of grootmoeders hutspot? De introductie van de Hollandse specials wordt gevierd met maar liefst twaalf weken lang met de Hollandse Winweken! Als je 5 potjes Olvarit koopt maak je iedere week kans op de Hollandse prijzenpot! Daar zitten gave prijzen bij… van een bakfiets tot € 10.000,- en van oranje shirts tot een limited edition Woezel & Pip knuffels (als je bij Etos koopt).

alt
Tijdens de Hollandse Winweken geven we wekelijks 75 prijzen weg!
• Bekijk de Hollandse prijzenpot
• Bij Etos maak je kans op 500 limited edition Woezel & Pip knuffels
Wil jij kans maken op één van deze prijzen uit de Hollandse prijzenpot ? Koop dan vijf potjes Olvarit en speel mee door je e-mail adres in te vullen. Iedere week kun je weer opnieuw aan de actie deelnemen.


Zo doe je mee
1. Koop in de periode van 28 mei t/m 1 juli in één keer 5 potjes Olvarit. Alle combinaties zijn mogelijk.
2. Bewaar de kassabon goed. Dit is je bewijs van deelname.
3. Vul in dezelfde week je e-mailadres in op deze pagina, HollandseWinWeken.
4. Iedere maandagmiddag  vindt de volgende trekking plaats. De winnaars  ontvangen dan direct persoonlijk bericht via e-mail. Ook wanneer je niet gewonnen hebt laten we je dat weten.
5.  Als je hebt gewonnen ontvang je zo snel mogelijk jouw oer-Hollandse prijs!

6. En vergeet niet de week erna weer mee te doen, want hoe vaker je meedoet, hoe groter de kans op de hoofdprijs van € 10.000,-! De winnaar van de hoofdprijs wordt tijdens de laatste trekking op 5 juli getrokken en bekendgemaakt.