Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Hoe blijf ik zo lang mogelijk bruin?

alt

Als je bruin bent zie je er niet alleen mooi uit, je voelt je ook mooier. Niet verwonderlijk dat we er veel voor over hebben om langer te kunnen genieten van die mooi gebronsde huid. Het hydrateren van de huid is hiervoor essentieel. Ook het eten van fruit en groenten met Beta-caroteen, zoals abrikozen, perziken, worteltjes en broccoli schijnt te helpen.

Een goede voorbereiding begint onder de douche

Voor het krijgen en behouden van een mooie teint is het belangrijk de huid goed voor te bereiden. Zonlicht dringt namelijk beter door op een goed gehydrateerde, verzorgde huid. Door de huid voor het zonnen te scrubben met micro peelingdeeltjes worden dode huidcellen op zachte wijze verwijderd. De NIVEA Crème Soft Shower & Scrub bevat Vitamine E parels die de huid niet alleen van dode huidcellen ontdoet, maar deze ook herstelt en voedt. Het zonlicht dringt zo dus beter door in de huid. Om huidbeschadiging tijdens het zonnen te voorkomen is het van groot belang een goed zonnebrandproduct te gebruiken. De NIVEA SUN Anti-Age SPF 30 beschermt tegen verbranding en voorkomt (vroegtijdige) huidveroudering. Voor een extra boost aan het bruiningsproces is er de NIVEA Protect & Bronze spray. Dit product stimuleert de natuurlijke productie van Melanine dat de huid beschermt en je een gezonde kleur geeft.

Doucheolie kan bruine teint met 30% verlengen

Dat heerlijke vakantiegevoel dat je hebt als je bruin bent raak je kwijt naarmate de kleur vervaagt. Eén van de belangrijkste oorzaken van het verliezen van een bruine kleur is de afname van Melanine in de huid. Melanine is verantwoordelijk voor de bescherming van de huid en een mooi bruin kleurtje. Melanine neemt sneller af wanneer de huid droog is. Douchen kan de huid uitdrogen en daardoor zorgen voor een snellere afname van de bruine kleur. Uit onderzoek is echter gebleken dat met de juiste doucheolie dit proces tot 30% kan worden teruggedrongen. De vier NIVEA Oils verlengen je bruine kleur dankzij de verzorgende olieparels. Er zijn vier heerlijk geurende varianten: Sunny Melon, Lemon, Waterlily en Natural. Deze laatste bevat zelfs 55% verzorgende oliën en is zeer geschikt om je je bruine kleur te verlengen, douche na douche.