Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zelfverzekerd in je korte rok of nieuwe bikini?

alt

Met de lente in aantocht komt de tijd dat ‘rokjesdag’ weer aanbreekt. Oeh! Aan de ene kant denk ik ‘heerlijk’ maar aan de andere kant denk ik ‘aiii, dat wordt nog flink sporten’. Want tja, die putjes… Gelukkig denk ik er op tijd aan want een tijdige voorbereiding mét effect is nu te behalen met de unieke ‘Smooth Skin Anti- Cellulite Gloves’ van Céleste Originals! Voor een effectieve, relatief eenvoudige en daardoor nauwelijks tijdrovende aanpak van ontsierende putjes in de huid, biedt Céleste Originals met de ‘Smooth Skin Anti- Cellulite Gloves’ een voor de markt totaal vernieuwende oplossing!

Pak die sinaasappelhuid effectief aan door middel van anti- cellulite handschoenen voor een éénmalig gebruik per handschoen. De speciaal ontwikkelde structuur van deze handschoenen heeft een masserend effect.

Deze structuur verbetert de doorbloeding in de huid, stimuleert de vetafvoer en bevordert de opname van de geïntegreerde actieve ingrediënten in de huid. De handschoenen bevatten een zorgvuldig samengestelde, synergetische mix van werkstoffen, die bekend staan om hun effectieve werking bij de aanpak van cellulite.