Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Kerst met Molton Brown

Het Britse parfummerk Molton Brown weet hoe je mensen in kerststemming kunt brengen met een geur. Al 50 jaar (ja, zo lang al!) lanceren zij voor de feestelijke decembermaand fijne producten en geuren om extra vrolijk van te worden. In 2022 is dat limited edition collectie Merry Berries & Mimosa.

Merry Berries & Mimosa

Nathalie Koobus, Senior Parfumeur voor Molton Brown heeft in de loop der jaren een aantal van de meest populaire seizoensgeuren gecreëerd en zij vertelt:

“Een nieuwe elegantie geven aan een fruitig-bloemige geur was puur geluk voor mij. Feestelijke rode bessen mengen zich vrolijk met kostbare winterbloeiende mimosa, winterse citrusvruchten en verzachtende muskusachtige houtsoorten.”

Merry Berries & Mimosa is een fruitig-bloemige geur. Ik ruik – al is het alleen al vanwege de naam – een vleugje mimosa en een bijzondere bessengeur. Om heel blij van te worden! Als ik lees wat parfumeur Nathalie er allemaal in ruikt, kan ik dat opeens ook onderscheiden. Komt 'ie:

De kern van de levendige collectie wordt gevormd door gekonfijte rode bessen en verfijnde mimosa – een delicate, winterbloeiende bloem met een wereldwijde oogst van slechts 100-300 kg per jaar. Deze veelzijdige bloeier van hoge kwaliteit wordt meestal gebruikt in verfijnde parfums, Molton Brown heeft hem gebruikt voor hun bad- en lichaamsverzorging om een bijzonder luxueuze ervaring te creëren. Met een vleugje citrus in de top, een hart van iris en een basis van rijpe frambozen en rustgevend muskushout, is deze creatie een heerlijke mix van frisheid en warmte.

Van advent tot setje

De Merry Berries & Mimosa collectie heeft een prachtige verpakking in rood en goud en bestaat uit: Bath & Shower Gel, Body Lotion, Festive Bauble en Scented Candle (die heb ik op mijn verlanglijstje gezet, ik ben dol op goede geurkaarsen!).

Natuurlijk brengt Molton Brown ook feestelijke sets rond de decembermaand uit; van grappige crackers tot kerstballen (festive baubles). Een beauty is de The Advent Calendar met 24 iconische luxeproducten en iedere dag een nieuwe ontdekking. Kost wat maar dan heb je ook wel echt iets prachtigs! Ook heel gaaf is de Stocking Filler Collection met 10 verschillende Bath & Shower Gels (50 ml) waarmee je jouw favoriete geur kunt ontdekken. Deze schitterende set ontving ik vorig jaar en ik heb er iedere douchebeurt van genoten én ervaren hoe handig deze kleinere verpakking mee op reis kan.

Op mijn wensenlijstje zet ik dit jaar de Molton Brown geurkaarsen en de set Orange & Bergamot Hand Collection. Wat een heerlijke geur is dat! Was je handen in luxe… die fijne geur van sinaasappel, neroli en muskus maakt mij blij. En met één pompje Fine Liquid Hand Wash worden je handen al goed gereinigd en ruiken ze zalig. Daarna de handen hydrateren met de Hand Lotion en dan ga ik zelf vaak lekker wapperen met mijn handen om nog meer van die heerlijke geur te genieten.