Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Bureau heater… dat is typen met warme vingers

Je kent het vast ook wel: steenkoude vingers (en voeten) achter je bureau terwijl je toch echt nog even door moet blijven typen om je werk op tijd af te krijgen. Ik heb dat regelmatig.

Of beter gezegd, dat hád ik bij regelmaat. Want ik heb er iets op gevonden. Een bureau heater. En nog een mooie ook! De nieuwe innovatie van De’Longhi: de Capsule Desk Heater.

Dit fijne apparaat is ontworpen en ontwikkeld om het lichaam, boven of onder het bureau, op te warmen met een zachte wolk van warmte. Oh heerlijk warm en bij deze temperatuur kan ik gewoon door blijven werken.

Energie

Nu hoor ik je al denken… maar dat kost toch veel stroom? Deze heater gebruikt 360 Watt en je kunt de warmte nog regelen ook.

De Capsule Desk Heater levert precies de juiste mate van warmte die nodig is om je comfortabel te voelen door direct handen en borst te verwarmen, zonder verspilling van energie en onafhankelijk van de kamertemperatuur en afmetingen. De richting van de warme wind is ook subtiel in te stellen door het frontje te verplaatsen naar boven of naar beneden.

Je kunt de heater – die er in drie kleuren is - op of onder het bureau plaatsen.

Ook niet onbelangrijk, het apparaat maakt vrijwel geen geluid. Net zo stil als in een bibliotheek, slechts 39dBA…

Comfort

Feit: Werken in een koude omgeving kan ons fysieke en mentale welzijn beïnvloeden, het kan zorgen voor een verkeerde houding, voor concentratieproblemen en gaat een goede bloedstroom tegen. “Dat moet anders kunnen”, dacht De’Longhi en ontwikkelde dit product voor deze specifieke behoefte: lekker behaaglijk aan je bureau zitten. (Thuis) werken was nog nooit zo comfortabel.

Met slechts 360 watt haal je gemakkelijk een energiezuinige oplossing om op te warmen in huis.

Dan nog een laatste feitje: het is niet alleen een fijn en praktisch apparaat het staat ook nog eens leuk op mijn bureau. Het design is simpel, modern en bovenal effectief!