Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Science, not miracles

Ik was laatst bij een bijeenkomst waar ik kennis heb gemaakt van het merk QMS Medicosmetics. De naam zegt het al een beetje… het merk is opgericht in 1986 door de gerenommeerde Duitse chirurg Dr. Erich Schulte. QMS Medicosmetics is het resultaat van zijn passie voor de wetenschap en zijn ervaring op gebied van trauma en cosmetische chirurgie. Het is zijn diepe wens om de doeltreffendheid van huidverzorgingsproducten te verbeteren op basis van wetenschappelijke logica in plaats van abstracte wonderen.

“Science, not miracles” is de fundering van het merk en deze filosofie is aanwezig in ieder product. Alleen prachtige, intelligente, wetenschappelijke formules die daadwerkelijk het verschil maken worden toegevoegd aan de collectie.

All about collagens.

De wetenschap hielp dr. Schulte bij het ontwikkelen van één van de meest iconische innovaties in de beauty sector. Deze unieke collageen verbeteringstechniek is vandaag de dag nog altijd een belangrijk uitgangspunt voor QMS.

Fijne feestdagen

Voor de feestmaand in 2022 heeft het merk een speciale QMS Festive Season Collection, waarmee je het 3 step collagen system kunt ontdekken. In de set: Day Collagen Serum 30ml, Night Collagen Serum 30ml, Active Exfoliant 11% 30ml, Epigen Cleansing Gel 150ml, Hydrating Boost Tonic Mist 200ml en Exfoliating Brush.

Active Exfoliant 11%

Voor een egaal huidbeeld en een stralende teint. Verfijnt en verbetert het huidbeeld zacht en doeltreffend dankzij de pH-waarde van 3,5. Voor een maximaal effect (zonder irritatie) bevat de formule 1% prebiotica - natuurlijk beschermingsschild en voor een evenwichtig microbioom. Panthenol in combinatie met de allantoïne ondersteunt bovendien de kalmering van de huid en versnelt de regeneratie. Dit maakt dat MS fruitzuurpeelings heel goed worden verdragen door de huid. Bevat onder meer 10% fruitzuur.

Collagen Serum Day

De innovatieve Neotec A15-technologie van rundercollageen en multidimensionaal hyaluronzuur is speciaal ontwikkeld voor intensieve hydratatie en verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Collagen Day Serum bevat bovendien vitamine E, antioxidant die de huid tegen vrije radicalen beschermt. Aloë vera hydrateert en kalmeert de gestreste huid. Ideaal voor toepassing na een exfoliant.

Collagen Serum Night

De innovatieve Neotec A15-technologie van rundercollageen en multidimensionaal hyaluronzuur is speciaal ontwikkeld voor intensieve hydratatie en verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Collagen Night Serum bevat bovendien een zeer effectief boomschorsextract dat de natuurlijke celregeneratie ondersteunt. Overnight-Repair-complex helpt om schade als gevolg van negatieve omgevingsinvloeden tegen te gaan.

Epigen Cleansing Gel

Ultrazachte reinigingsgel op basis van lactobionisch zuur (PHA). Zacht en doeltreffend voor de verwijdering van vuildeeltjes. AM + PM. Bevat onder meer amandelzuur, lactobionzuur, panthenol en aloë vera.

Hydrating Boost Tonic mist

Verfijnde toner zuivert en herstelt de zuurbalans van de huid. De optimale voorbereiding op de volgende stap in het verzorgingsritueel. Bevat onder meer allantoïne, D-panthenol en toverhazelaar.

 

Bekijk op qmsmedicosmetics.eu/collections/all de collectie.