Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

All you need is… chocolate

Serieus? Make-up die naar chocolade ruikt… Yes. Pupa Milano doet het gewoon. En dat vind ik niet alleen grappig, ik vind het héérlijk.
En het goede nieuws… Zero Calorie Chocolate.
Zero Calorie
De leuke limited edition collectie van PUPA Milano met het chocoladethema heet dus – hoe geinig – Zero Calorie Chocolate. De complete look bevat warme en omhullende tinten zoals diep donkerbruin, pittige beigetinten en cappuccino. De producten zijn subtiel geparfumeerd met de geur van chocolade. Hmmmm, ik heb een eyeshadow palette ontvangen en de kleuren zijn niet alleen mooi, die geur… Heerlijk! Make-up wordt puur genot. Zonder schuldgevoel geniet van je dagelijkse dosis chocolade.


Kleuren en geuren
In de Zero Calorie chocolate eyeshadow palette tref ik zeven kleuren en texturen. Van sprankelende multi-reflectie en mat tot satijn en metallic. Mooi. Alle oogschaduws zijn heerlijk geparfumeerd met chocolade en zijn perfect om oneindig veel looks mee te creëren. Ze dragen ook nog eens lekkere namen van iconische chocolaatjes: Spicy, Ruby en Dark Chocolate.
In de collectie ook tweemaal een 3 Scented Face Highlighters Palette, gewijd aan de heerlijkste chocolaatjes: kersen en karamelchocolade! Elk palet bevat drie highlighters met een ultrastralende finish en is verrijkt met een heerlijke chocoladegeur. De donkere tint is ideaal voor de wangen en jukbeenderen; de lichte tinten zijn perfect om de hogere delen van het gezicht te benadrukken.
Als smakelijke klap op de vuurpijl zijn er ook nog eens zes Zero Calorie Chocolate Nail Polish kleuren, met 3D-effect. Zodra de nagellak droog is, komt er een delicate chocoladegeur vrij!