Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Persoonlijke portemonnee, clutch, sleutelhanger en sieraden organizer

Ik ken het Nederlandse merk KAYA al vanwege haar unieke en gepersonaliseerde sieraden, maar nu lanceert het merk een compleet nieuwe lijn. Deze bestaat uit leren accessoires met een persoonlijke twist. Witte, roze en zwarte leertinten dienen als basis voor deze nieuwe collectie met een stijlvolle clutch, sleutelhanger, organizer of een portemonnee. Je kunt deze leren producten voorzien van één of twee initialen. Voor een éxtra persoonlijke touch!

Prachtig op pad
Een portemonnee… is dat nog van deze tijd? Voor mij wel! Net als een wekker trouwens. Velen hebben genoeg aan hun mobiel, al dan niet met een hoesje waar je betaalkaarten in kunt steken. Ik houd het toch het liefst bij een echte portemonnee. Mijn portemonnee is een verlengde van mijzelf en gevuld met waardevolle en persoonlijke spullen. Reden voor Tanja, de eigenares van KAYA, om een uniek exemplaar te ontwerpen. De leren portemonnee heeft een mooi gestikt randje, een gouden rits en is met goudkleurige hot foil bedrukking te personifiëren met jouw initialen. Liever een kleiner cadeau? Bekijk dan de KAYA sleutelhanger in twee vormen en vijf verschillende kleuren. Ook deze zijn te bedrukken, zodat je voortaan exact weet welke sleutelbos van jou is.

Opbergen
De clutch heeft handige opbergvakjes zodat je zo je telefoon, pasjes en make-up binnen no-time tevoorschijn tovert. De tas is van kalfsleer en heeft verfijnde stiksels. Je maakt de tas helemaal af door je initialen erin te laten drukken in gouden letters.

Sieraden in organizer
Een opvallende verschijning in deze collectie vind ik de sieraden organizer. Op zich niet vreemd als je bedenkt dat KAYA van oorsprong een sieradenmerk is. Met de sieraden organizer berg jij, waar je ook bent, je sieraden altijd handig én stijlvol op. Dus geen geklungel meer met losse sieraden in je toilettas, maar een luxe organizer waarin je al je bijoux compleet bij elkaar hebt. De organizer is voorzien van handige opbergvakjes en voor je oorbellen is er een aparte houder aanwezig. En natuurlijk een mooie bedrukking met twee letters. Hebben!