Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Ibiza on the go

Box your favorites! Crema de Ibiza introduceert IBIZA ON THE GO, een feestelijke box met volwaardige mini’s van Crema de Ibiza’s beste verzorgingsproducten. Verras jezelf, je vriendin of collega met deze heerlijke set all-natural vegan skincare. De producten geven je dat echte ‘spa day on Ibiza’ gevoel. 

In de box zitten heerlijke mini’s van de Body Mind & Soul Mist, de For Every Body Wash, de Free Spirit Moisturizer, de Magical Face Wash én de Wet Body Oil. Droom weg onder een warme douche en voel de Spaanse zonnestralen op je gezicht. Elk miniproduct bevat 50ml en is net zo geconcentreerd als het origineel.

Elke huidtype

De unieke skincare producten van Crema de Ibiza laten je huid elke dag weer stralen. Dankzij de perfecte balans tussen droge en voedende oliën en krachtige ingrediënten als squalaan blijven je lichaam én gezicht de hele dag zacht en soepel, met een fantastische afterfeel. Een weldaad voor je huid! De producten zijn geschikt voor elk huidtype: van droog tot acnégevoelig.

Crema de Ibiza is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. De producten zijn vegan, dierproefvrij, volledig natuurlijk geparfumeerd en vrij van palmolie, parabenen en siliconen. Alleen maar hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die je huid intens voeden. The magic of Ibiza on the go!