Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Tandenpoetsen met citroenen uit Sicilië

Yep, je leest het goed: Tandenpoetsen met citroenen uit Sicilië. Citroenzuur en tandglazuur klinkt wellicht niet als een fijne combi, maar het tandpastamerk Pasta del Capitano weet écht wat het doet met de smaak ‘Sicily Lemon’.


Frisse adem en gezond tandvlees
Velen zullen beweren dat citroen niet erg geschikt is voor tanden, maar in werkelijkheid is het alleen het citroenzuur dat het glazuur zou kunnen aantasten als het lang in je mond blijft. Sicily Lemon bevat geen citroenzuur, maar een natuurlijk organisch citroen-extract van Siciliaanse oorsprong, voor een reinigende werking en met een frisse en onderscheidende smaak. Het citroen-extract is een antioxidant die helpt het tandvlees gezond te houden en gezond tandvlees zorgt onder andere voor een aangename en frisse adem.
Poetsen
Met een klein beetje argwaan opende ik toch de tube (die er trouwens prachtig uitziet) van Pasta del Capitano 1905 The TASTE OF ITALY – Sicily Lemon. Ik draai de dop er af en de frisse geur van het typische Italiaanse ingrediënt komt mij tegemoet. Nou ben ik nog nooit op het Italiaanse eiland geweest, maar als het daar zo vrolijk fris ruikt, dan wil ik er meteen heen.

Citroentjes fris...
Nu het poetsen met de witte pasta van Sicily Lemon… Hmmm, lekker fris en ik mag het waarschijnlijk niet zeggen van het merk, maar het lijkt wel of ik met de fijne smaak van limoncello poets. Als ik na grondig poetsen het beetje schuim van de pasta, met een natuurlijk organisch citroen-extract, uitspuug heb ik een superfrisse mond. En adem!

Ik poets nu al dagen met deze nieuwe tandpasta en omdat de tube er zo aantrekkelijk uitziet heeft de rest van het gezin (inclusief twee tieners) ook de dop losgedraaid… en de tandpasta die jouw tanden en tandvlees fris en gezond houdt geprobeerd. Ze willen nu niet meer terug naar de vorige tandpasta… Ik snap het wel, maar – en dat is echt het enige nadeel – deze Sicily Lemon van Pasta del Capitano 1905 is wel iets duurder dan ons vorige merk.
De verkoopprijs van de nieuwe Sicily Lemon tandpasta is € 7,90 en is online verkrijgbaar via www.ceradicupra.nl.


Wereldwijd bekend
Pasta del Capitano 1905 zorgt al sinds 1905 voor de Italiaanse glimlach. Het Italiaanse tandpasta-merk werd geboren in de apotheek van de familie Ciccarelli en betekende een echte revolutie in de dagelijkste mondhygiëne. Geen poeder zoals vroeger gebruikelijk was, maar een tandpasta zoals we dat nu kennen. Een innovatief product gemaakt met zorg, volgens specifieke formuleringen, farmaceutische strengheid en met volledige Italiaanse passie wat tot de dag van vandaag synoniem staat aan kwaliteit. Pasta del Capitano 1905 tandpasta’s zijn wellicht in Nederland nog niet zo bekend, maar zijn in Italië koploper en worden wereldwijd in 98 landen verkocht.
Veiligheid
In de loop der jaren zijn de Pasta del Capitano-producten aangepast op veranderende gewoonten op het gebied van mondhygiëne. De formules van de tandpasta’s bevatten bijvoorbeeld een op zink gebaseerd molecuul, exclusief gepatenteerd, Sulfetal Zn® waardoor de tandpasta’s vrij zijn van parabenen, natriumlaurylsulfaat, triclosan en formaldehyde donorconserveringsmiddelen.
Problemen oplossen
De Pasta del Capitano 1905 tandpasta’s staan bekend om hun hoge kwaliteit en bewezen effectiviteit bij het oplossen van diverse mondhygiëne problemen. Denk aan een tandpasta die helpt de problemen veroorzaakt door roken te bestrijden, één om langdurige frisheid te garanderen, één om tanden witter te maken, één voor totale bescherming van tanden en tandvlees, een gel voor volledige reiniging van de mondholte, een specifieke tandpasta om de gevoeligheid van de tanden te verlichten en een houtskool die tanden kan beschermen en witter maakt.

Naast de Pasta del Capitano 1905 Sicily Lemon staan deze ‘smaken’ in het schap:
Pasta del Capitano 1905 Ricetta Originale
Pasta del Capitano 1905 Whitening
Pasta del Capitano 1905 Sensitive
Pasta del Capitano 1905 Natural Herbs
Pasta del Capitano 1905 Vitamins A-C-E
Pasta del Capitano 1905 Charcoal