Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Deze jurk mag mee op reis

Jurkjes. Ik ben er dol op en ik draag ze ieder jaargetij. En dus ook tijdens de vakanties. Hmmm, soms kan de jurk dan helemaal verfrommeld uit mijn reistas of koffer komen. Natuurlijk weet ik dat er materialen zijn die kreukloos zijn en dus zo uit de koffer in de kledingkast kunnen.
Zo’n reisjurk heb ik nu gevonden. Bij Royal Robbins. Dit merk biedt hoge kwaliteit en comfortabele reis- en outdoor kleding voor mannen en vrouwen met een actieve levensstijl. Nou heel actief ben ik niet in vakanties, maar dat weet het jurkje niet ;-).

Comfortabel
Ik kies de Spotless Traveler Tank Dress in zwart met een grijs printje. De omschrijving is als volgt: “Een comfortabel en eigentijds, mouwloos jurkje. Een praktisch én smaakvol kledingstuk tijdens reizen in warm klimaat.”

Zodra ik de jurk heb ontvangen en draag ben ik enthousiast over het model. Net iets boven mijn taille is een elastiek verwerkt, waardoor de comfortabele jurk wel een mooi en klassiek model heeft. Op de rug is er een speelse overslag. En dan, de zakken! Yes, zo fijn. Links en rechts is er in de jurk een zakje. Aan de rechterkant zelfs met een speciaal binnenwerkje om je telefoon in te doen. Ideaal!


Ook ideaal, de achterkant van de jurk is iets langer dan de voorzijde. Dat maakt het net even anders dan anders. Een prima modelletje. Bovendien vind ik – zo blijkt nu – het wel handig met die langere achterkant van de jurk, als ik op een terrasstoel ga zitten. Zo zit ik niet met de bloten benen tegen de stoel.


Dan nog iets belangrijke info: De polyester stof is luchtig, stretcht en is ongelooflijk licht en klein in te pakken. Daarbij is het voorzien van een speciale technologie die de stof vuilafstotend maakt, zodat vlekken vrijwel geen kans krijgen. Wat wil een vrouw nog meer.