Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

De geur van…

Ik ben dol op geurkaarsen. Een sfeervol kaarslichtje mét een fijne geur. Ik pas de geur aan, aan het seizoen. Of aan een stemming. Want geuren roepen herinneringen op. Precies zoals Ted Sparks dat ook ervaart. Want... 

Tijdens zijn reis over de hele wereld ontmoette hij verschillende culturen, elk deel van de wereld heeft zijn eigen geur en stijl.

Geïnspireerd door de culturen die hij ontmoette heeft Ted Sparks een collectie gecreëerd met fijne geurige en stijlvolle geur kaarsen en diffusers.

Verkrijgbaar in de geuren: Chamomile & White Tea, Orange & Cedarwood en Bamboo & Peony. Rondom Kerst zijn er specials: Cinnamon & Sandalwood of Blue Spruce & Pine. Prachtige en luxe cadeaus... alleen de verpakking al, zo'n zwarte doos met witte en gouden letters. Schitterend. Ik open het deksel en dan ruik ik de subtiele geur al. Nu nog een plekje zoeken voor die fijne geurkaars. Bovendien, heb ik dit keer gekozen voor een diffuser. Geleverd in een prachtige zwarte doos. Ook hier open ik het deksel en ruik de zalige sfeer van chamomille en witte thee, maar bovenal geniet ik van de schoonheid waarmee de diffuser is verpakt. Prachtige zwarte stokjes met een strikje er om, een licht grijze, glazen flacon met gouden dop en een lief welkomstwoord van Ted Sparks. Dit is genieten. Ik zoek een mooie plekje voor de diffuser en kies dit keer eens niet voor de woonkamer, maar voor mijn bureau. Hier zit ik immers vele uren op een dag en omring ik mij nu met deze zalige geur. 

Prijzen: kaarsen tussen € 14,99 - € 99,95 en de diffusers € 19,95. www.tedsparks.nl