Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Halloween in de badkamer

De collectie 2016 van Lush Fresh Handmade Cosmetics is weer gruwelijk. In positieve zin! Ik ben op het Centraal Station van Amsterdam en ik loop door de IJpassage, wat overigens echt een aanrader is. Prachtige, luxe winkels met make-up, sieraden, kleding, lingerie en vooral veel cadeau-ideetjes. Ik loop te genieten van al het moois en dan ruik ik… Lush. De voor mij zo bekende geur van vooral bruisballen voor in bad. Ik kan er nooit genoeg hebben. Bovendien, bij Lush kan ik altijd wel slagen voor een gaaf cadeau voor mijn moeder of vriendinnen. Trouwens, ook voor mijn man en kinderen. Er is zoveel leuks en voor ieder wat wils.
Halloween
In oktober is er een collectie Halloween producten. Deze nieuwe Halloween-collectie is gevaarlijk (goed). Eigenlijk ga ik liever niet met deze Amerikaanse trend mee, maar ik zwicht. Omdat het van die fijne badkamer producten zijn. Voor mijn kids koop ik de Little Monster. Tja! Want dat zijn het soms… In het gekke groene hoofd, wat je als monsterlijk doosje kunt bewaren, zitten de Lord of Misrule shower cream (100g) en Monster’s Ball bath bomb. Vooral die laatste trok in de winkel mijn aandacht. 1. Omdat het een nieuw product is, maar 2. De vegan bath bomb met verrassende inhoud spreekt mij aan. Monster’s Ball bath bomb is geïnspireerd door Abominable Snowman en bevat zout uit de Himalaya. Op de beschrijving lees ik: “De gruwelijk lekkere combinatie van limoen en neroli geeft je de hele nacht een angstaanjagend goed gevoel.” Nieuwsgierig – en hopend dat de kinderen de hele nacht juist goed slapen na zo’n rustgevend badje – neem ik dit pakketje dus mee.

Cadeau
Voor manlief zwicht ik voor het Pumpkin cadeau. Een grote verpakking in de vorm van een pompoen… en dus met veel inhoud. Wedden dat ik daar ook een bubble bar of bath bomb uit ga nemen. De inhoud: Lord of Misrule bath bomb, Boo bath melt, Pumpkin bath bomb en Sparkly Pumpkin bubble bar. Deze laatste is een prachtig, glinsterende pompoen. Je verkruimelt de Sparkly Pumpkin bubble bar onder stromend water en er ontstaat een schuimberg, geurend naar limoen en jeneverbessen.
Ik hoop dat de Halloween-collectie na 31 oktober ook nog verkopen is… hoewel, uit ervaring weet ik dat de Christmas en Wintercollectie bij Lush ook fantastisch gaaf is.