Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Wie test Billie Aap?

Gaaf voor Kinderen zoekt een nieuwe TESTER.

Wil jij Billie Aap uitproberen? Ben jij klaar voor het knotsgekke apenrace-ringgooi- billendans-spel? Billie Aap is een spel dat je met zijn tweeën speelt. Om te beginnen doe je de banaan in Billie’s bek en kies je allebei een kleur ringen  (groen of geel). Verspreid de ringen  door de kamer en zet Billie Aap op de grond. Zodra Billie begint te bewegen, ren jij met je vriendje rond op zoek naar jouw ringen. Heb je ze te pakken, race dan snel achter Billie aan en gooi jouw ringen om zijn staart. Dit is moeilijker dan het lijkt, want Billie Aap rent echt alle kanten op en is zo beweeglijk als een aap!  Wanneer je drie ringen om Billie’s staart hebt gegooid, pak je de banaan uit Billie Aap zijn bek en win je het spel. Als beloning zal Billie Aap als een malle gaan dansen… Schudden met die billen! 

Billie Aap is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013 in de categorie 3 t/m 5 jaar.

Wil jij Billie Aap uittesten en reviewen op Gaaf voor Kinderen? Laat dan een reactie achter op Facebook.

Jij mag Billie Aap testen en houden als Gaaf voor Kinderen een goede tekst/bespreking met een foto van jou en het product ontvangt.