Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Win een online typecursus

Op Gaaf voor Kinderen liet ik al weten hoe handig en tof het is als je blind kunt typen (klik hier om te lezen). Ik ben volop bezig met de online typecursus Typetuin. Hoe beter ik mijn lessen maak, hoe mooier de tuin gaat bloeien en groeien. Het lijkt mij super handig als ik in mijn zomervakantie veel oefen en straks op school razendsnel kan typen. Hoe mooi wil je het schooljaar beginnen…

Nu dus nog hard aan de slag op de website Typeopleiding.nl en zo nu en dan spiek ik even bij mijn rapportkaart. Hier kan ik telkens zien hoe ik de oefeningen heb gedaan. Er verschijnen tips en ik kan er video’s bekijken, maar ook leuke dingen downloaden voor als ik even niet met de typecursus bezig wil zijn. Door het maken van opdrachten in de Typetuin past het adaptieve lesmethode zich aan! Een echt gave methode dus, die Typetuin.

Gaaf voor Kinderen mag van Typeopleiding.nl een typecursus ter waarde van € 99,95 weggeven. 

 

Daar moet je wel iets voor doen. Neem een kijkje bij de Typetuin, je kunt zelfs een demoversie proberen! Surf naar de website www.typeopleiding.nl en ga naar ‘aanmelden online cursus en kijk voor welke groep (ik zit in groep) jij je op zou willen geven. Let op, dit loopt niet gelijk aan de 'groepen' op school, je moet echt zelf even naar Typeopleidingen surfen... Dit vermeld je op onderstaand winformulier mét de reden waarom jij graag wilt winnen. Je kunt tot 5 juli 2013 meedoen. Meer winnen? Kijk op gratis spullen.