Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Dolfje Weerwolfje tegen pesten

 

Ik vind Dolfje Weerwolfje gaaf en  daarom ben ik zo blij dat ik van mijn oma het Dolfje Weerwolfje tijdschrift heb gehad. Ze kocht de mei/juni editie in de winkel. Het is een interessant nummer, want het staat geheel in het teken ‘tegen pesten’. Dolfje draagt op de voorkant bijvoorbeeld ook een shirt met het lieveheersbeestje tegen geweld. Paul van Loon vraagt in het magazine “Dolfje, wat vind jij eigenlijk van pesten?”’ Zijn antwoord: “Wrow! Ik vind pesten… Niet leuk, hoor!” Dan blijkt dat Dolfje ook wel eens is gepest en ook hoe erg pesten is. Pas dan laat het wolfje zijn ware aard zien en vertelt hij met zijn haren overeind hoe stom, dom en krom Dolfje pesten vindt.

Puzzelen en lezen

Natuurlijk staan er in het Dolfje Weerwolfje magazine ook puzzels, strips, verhalen en weetjes. Want weet jij bijvoorbeeld dat een chimpansee ook kan plagen?! Ook Naura’s Dagboek is leuk om te lezen en met Opa’s Hersenkrakers ben ik nog wel even bezig. Ik vind dit magazine van uitgeverij Zwijsen en uitgeverij Leopold echt gaaf. Ik wil graag een abonnement! Daar zal ik nog even op moeten wachten, want van mama krijg ik dat pas als ik naar groep 4 ga.

Maar jij kunt nu een jaarabonnement met rugzak winnen!

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag een jaarabonnement op Dolfje Weerwolfje tijdschrift, plus een rugzak, verloten. 

 

 

Maak kans op deze prijs!

 

Vul op het winformulier de naam in van een ander Zwijsen kindertijdschrift, plus waarom jij graag wilt winnen. Je kunt tot 25 mei meedoen.