Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Ik ruik… versgeplukte witte bloemen

 

Ik geef toe, mijn favo-geurtje aller tijden is No 5 van Chanel. Dat draag ik regelmatig, maar er zijn zat andere dagen dat ik zin heb in iets anders. Ik spray wat af, want ik verkeer in de heerlijke positie dat ik nogal eens bij een beautybijeenkomst aanwezig ben of een sample ontvang.

Mijn hart ging sneller kloppen toen ik laatst een schitterende wit lederen doos ontving, van Dolce & Gabbana. Niet zo’n doos waarbij je een deksel aftilt. Nee, de zijflappen openen zich waarna een lichtgroen zijde zichtbaar wordt en in het midden een waanzinnige flacon Dolce Floral Drops staat. Schit-terend!

 

Frisse, bloemige geur

De dop in de vorm van een gebeeldhouwde bloem met melkwitte blaadjes is een lust voor het oog. Kortom, bijna zonde om deze geur te gebruiken. Ik doe het toch… en ik ruik: de delicate geur van versgeplukte witte bloemen, nog nat van de dauw. Ik houd er van! Het is de frisheid van Neroli bladeren die hun aroma begeleiden en verder verrijken. Een frisse, bloemige geur.

Het persbericht laat weten: “Dolce Floral Drops Eau de Toilette is geïnspireerd door de noten van Dolce Eau de Parfum, waarbij de kenmerkende harmonie van witte bloemen met een hart van Witte Amaryllis bewaard blijft. Dolce Floral Drops combineert deze ingrediënten met de levendige en frisse opening van Neroli bladeren, wat het karakter verder verfijnt en daarna pure frisheid ontwikkelt.”

Ik ben fan!