Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

De meest stijlvolle smartphones van dit moment

Bellen doen ze tegenwoordig allemaal heus wel: smartphones. En het Wifi-bereik? Dat is (afhankelijk van je provider) echt wel gewoon goed, daar hoef je je niet druk om te maken. En omdat de kwaliteit van de toestellen tegenwoordig zo goed is, kunnen we ons beter druk maken over het uiterlijk van ons toestel… ook niet onbelangrijk, toch? De meest stijlvolle toestellen zetten we voor je op een rij:

High end toestellen (nieuwste, dus nog prijzig)

Vind je een goede mobiel belangrijk? Wil je altijd helemaal bij zijn en pronken met een hypermodern toestel met de nieuwste en meest geavanceerde functies? Dan moet je echt kiezen uit de ‘vlaggenschiptoestellen’ van de grotere merken. Als je dan ook nog stijlvol verantwoord wilt zijn, dan kom je uit bij onderstaande drie toestellen:

iPhone 5s

De iPhone 5 is goudkleurig, zilverkleurig, wit of zwart. En onder dames is vooral de gouden variant enorm populair. Over de specificaties hoeven we waarschijnlijk weinig te zeggen voor de kenners…

iPhone 5c

Iets goedkoper en van plastic in plaats van metaal. Dat is de iPhone 5c. Die is er in alle mogelijke felle kleurtjes die je je kan verzinnen. Geel, blauw, felgroen, rood/rose.

Samsung Galaxy s5

Niet van metaal/aluminium zoals velen voor de lancering hoopten, maar alsnog zeer stijlvol, strak en slank: de s5 uit de Samsung galaxy serie. Qua specificaties en opties? Top! Niet twijfelen, gewoon nemen deze telefoon!

Mid end toestellen (goedkoper, minder geavanceerd en modern)

Ben je niet zo dol op telefoons, maar wil je er wil hip bijlopen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een middenklassetoestel. Vaak zijn die minder duur, maar ook minder modern en geavanceerd. Ze lenen zich uitstekend voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor mensen die een sim only abonnement hebben en hun toestel los van hun abonnement aanschaffen.

Mid end toestellen zijn vaak de toestellen die voorheen high end waren. Op dit moment moet je dan denken aan de iPhone 5, iPhone 4s, Samsung galaxy s4, Samsung galaxy s3, enzovoorts. Oftewel: neem simpelweg ‘niet het minste’ model van één van de grotere merken, en jij hoeft je absoluut niet te schamen voor je smartphone!