Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Op stap met de bakfiets

Dát is gaaf… We mogen een hippe bakfiets testen. Elsbeth gaat aan de slag en schrijft: “Toen we de mogelijkheid kregen om de Dolly uit te testen, hebben we die gelijk met twee handen aangepakt. Dolly?? Ja, de Dolly, een oerhollandse bakfiets. Mooi en hip om te zien. Je kunt kiezen voor allerlei mooie kleuren en extra’s, zodat je de bakfiets helemaal zelf kunt samenstellen. Wij hadden een week een mooie mat-zwarte fiets met taupe bak tot onze beschikking. Ik weet nu dat het een heerlijke fiets is. We hebben fijn een aantal dagen met de bakfiets rondgereden. Wat een feest om met mijn dochter en haar vriendje naar de speeltuin te fietsen. In tegenstelling tot wanneer een kindje bij je achterop de fiets zit, kun je heel fijn communiceren wanneer je kindje voor in de bak zit. Laat staan hoe gezellig het is als er 2 kindjes voorin de bak zitten :-) De fiets had trapondersteuning, en dat is met 2 van die kanjers in de bak wel heel fijn. Als je de eerste keer op de fiets stapt is de balans en het sturen wel even wennen. Het voorste wiel zit zo ver naar voren, dat dat echt wel even anders fietst.

Maar na ons eerste ritje was ik helemaal gewend en ging het super. We hebben die week heel wat ritjes gemaakt; naar de speeltuin, naar de supermarkt, naar de bakker, naar een vriendin. Dat gaat allemaal zo gemakkelijk met een bakfiets. Zowel mijn dochter als ik waren teleurgesteld toen de meneer van de koeriersdienst de fiets weer op kwam halen…”

Over Dolly

De Dolly is volledig Nederlands fabricaat en van frame tot bak topkwaliteit. Het opvallende, trendy design kan dankzij de zestig mogelijke kleurencombinaties geheel worden aangepast naar ieders persoonlijke smaak en stijl. De bak is gemaakt van licht, dubbelwandig PE-kunststof en is daardoor extreem duurzaam. Iedere fietsliefhebber kan het toch al opvallend hippe en trendy design van de Dolly Bakfietsen nog persoonlijker maken dankzij de keuze uit zes kleuren frames en tien kleuren bakken. Zo pas je gemakkelijk de fiets aan naar je eigen smaak en stijl. www.dolly-bikes.com