Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Danny en Henk

Als ik aan Danny de Munk denk, dan denk ik natuurlijk aan Ciske. Tjonge, wat was ik destijds verliefd op kleine Danny. Tegenwoordig denk ik ben Danny aan een fantastische zanger, musicalster en uitstekende vertolker van Jezus in The Passion. Onlangs zag ik Danny de Munk op tv, samen met een andere kanjer. Met Henk Poort. Wauw, wat een prachtige stemmen bij elkaar. Daar kan ik uren naar luisteren. En dat kan binnenkort weer… live! Maandag 12 mei 2014 zijn Danny de Munk en Henk Poort voorlopig voor de allerlaatste keer samen op het podium te bewonderen met ‘Jeugdherinneringen 3’.

Hits van toen en nu

Na het succes van de vorige twee edities kon het gouden duo niet wachten en komt nu met ‘Jeugdherinneringen 3’ het geheugen van het publiek opfrissen met hits van toen en nu, grappige anekdotes en sketches. De laatste jaren traden de vrienden in theaters door heel Nederland op, maar komend seizoen scheiden hun wegen. Danny de Munk komt onder andere met zijn eigen theaterprogramma en Henk Poort zal te zien zijn als Tom Manders in ‘Een avond met Dorus’. De laatste gezamenlijke show van de twee Amsterdammers vindt plaats op 12 mei in het DeLaMar Theater Amsterdam.

Voor kaartverkoop en meer informatie over de theatershow surf je naar de website van het DeLaMar Theater: www.delamar.nl of naar www.dannyenhenk.com.