Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Hip op wielen

Ben jij ook zo veel onderweg? Van en naar school, het ene kind naar muziekles, de ander naar haar dansclubje en daarna nog even sporten. Een juist vervoermiddel is dan onmisbaar. Maar een auto is niet altijd handig, en het openbaar vervoer is vaak verre van ideaal…. Verschillende hippe vervoermiddelen komen nu de zon weer begint te schijnen ‘om de hoek kijken’. Gaaf voor Mama helpt jou graag herinneren aan de vele mogelijkheden op wielen:

Skeeleren

Skeeleren is helemaal terug van weggeweest, en zeker niet alleen voor kinderen! Het is zowel een goede work out als een handig vervoermiddel. Met skeeleren kun je goed aan je conditie werken. Bovendien is het heerlijk om met lekker weer in een park of over straat te suizen. Met skeeleren heb je geen rijbewijs, parkeerplaats of andere aspecten nodig. Enkel de skeelers en goede bescherming en je bent weg! Boodschappen doen, of naar je werk, ideaal. Je neemt een rugzak in plaats van handtas en niets houd je nog tegen.

E-bike

De elektrische fiets, ofwel E-bike, maakt het fietsten een stuk makkelijker dan op een gewone fiets. Door de motor in de elektrische fiets is het trappen een stuk eenvoudiger. Hierdoor kun je langere afstanden fietsen in een kortere tijd en kom je niet uitgeput of bezweet op je bestemming aan. Een perfect vervoermiddel om de ochtendspits te vermijden op weg naar je werk. De E-bike heeft allang geen stoffig imago meer en met verschillende accessoires en gadgets maak je jou fiets te hipste van de stad!

Elektrische auto

Auto’s hebben een flinke negatieve lading gekregen de laatste tijd. Veel CO2 uitstoot en files, daar wordt Nederland niet beter op. De elektrische auto biedt op één van deze twee grote problemen in ieder geval een oplossing. Een elektrische auto wordt aangedreven door een elektromotor die gebruik maakt van elektriciteit. Geen dure brandstof meer nodig en geen vervuilende uitstoot. Als je een elektrische auto rijdt, laat je duidelijk zien een steentje bij te willen dragen aan het milieu, een goede instelling! Daarnaast zijn de elektrische auto’s vaak de nieuwste en hipste modellen, die kun je prima showen langs de terrasjes deze zomer.

 

Kinderwagen op longboard

Skateboards en longboards zien we steeds meer in het straatbeeld en niet alleen bij jongeren. Een board is een handig vervoermiddel wat je makkelijk kan dragen en opbergen. Met een longboard onder je arm maak je helemaal de blits. Enkele Belgische creatievelingen hebben een hip nieuw vervoermiddel bedacht voor jonge ouders: de 'Longboard Stroller’. Dat is een groot skateboard waarop een kinderzitje wordt gemonteerd. Het idee is opgepikt door een bedrijf dat kinderwagens produceert, en het prototype van de Longboard Stroller wordt nu volop getest.