Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Frisse oranje Anti-Age Talasso-scrub

Rustig douchen. Ik kom er maar weinig aan toe. Maar als ik de tijd heb, dan wil ik ook genieten van echt fijne producten. Vanmorgen dompelde ik mij onder in de Collistar Anti-Age Talasso Scrub… geurend naar sinaasappelbloesem en citrusvruchten. Open de verpakking, adem diep in en ervaar de verkwikkende sensatie van essentiële oliën uit citrusvruchten en het zalige vooruitzicht van de frisse oranje scrubzouten. Eenmaal aangebracht op het lichaam doet deze immens populaire bodyscrub de rest. Het ruikt niet alleen zalig deze waanzinnig frisse bodyscrub, het combineert de voordelen van thalassotherapie met de revitaliserende en anti-age effecten van citrus therapie. Resultaat? Een heerlijke beautybehandeling voor ‘huidverbetering’ en ter bestrijding van huidveroudering door het stimuleren van de celvernieuwing. Wat ik zo geweldig aan deze bodyscrub vind: je krijgt er een soepele en stralende huid van waarbij je voelt dat er een olie-achtig laagje op je huid ligt. Insmeren na het douchen hoeft echt niet. Je bent in één keer klaar! Joepie.

Wellness thuis

Zodra je de pot opent en de scrubzouten mengt met de bijgeleverde spatel, komen direct alle geuren vrij: intens citrus, fris en ontspannend. Sinaasappelbloesem extract, Siciliaanse citrusvruchten en essentiële oliën uit citroen, sinaasappel, mandarijn en limoen versterken de huideigen hydrolipidelaag, werken vochtregulerend, tonifiëren de huid en ondersteunen de activiteit van de werkzame bestanddelen. In het bijzonder bevat deze citrus bodyscrub extracten uit 3 soorten bloedsinaasappel (Moro, Tarocco en Sanguinello), die alleen op Sicilië groeien. Deze bevatten anthocyanen, hydroxycinnamic zuren, flavonoïden en ascorbinezuur, welke huidschade door zonnestralen en oxidatieve stress bestrijden en hiermee een anti-age effect ondersteunen. De etherische olie van sinaasappelbloesem, ook wel bekend als neroli, wordt veel gebruikt in aromatherapie. Het is wetenschappelijk bewezen dat neroli de serotoninespiegel in de hersenen verhoogt voor een vrolijk, gelukkig, prettig en rustig gevoel. www.collistar.nl

 

Nog even de resultaten op een rij:

• het lichaam oogt gladder en strakker ;

• de huid is zacht en gehydrateerd, het gebruik van een bodylotion is niet noodzakelijk;

• de huid voelt glad en soepel;

• het huidweefsel wordt beter ontvankelijk voor andere cosmetica producten (ideaal voor het gebruik van een anticellulite product).