Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Lekker eigenwijze laarzen

Het Nederlandse schoenenlabel Red-Rag ken ik al een hele poos. En hoe vaak heb ik niet geroepen tegen mijn kinderen: “Ik zou willen dat jouw schoen er ook in mijn maat was!” Want, wauw, wat is dit een lekker eigenwijs schoenenmerk. Vreemd dus dat ik nooit verder heb gekeken dan ‘mijn neus lang is’, want Red-Rag heeft wel degelijk een collectie voor dames en heren. Op de vraag of ik een laars uit de nieuwe zomercollectie 2014 zou willen testen voor Gaaf voor Mama, riep ik –als ware schoenenliefhebber – meteen Yes!

Eigenwijze look

Blij nam ik mijn off white laarzen in ontvangt. Ze zijn in het echt nog veel gaver dan op de foto. Het zilverkleurige canvas steekt leuk af bij het off white leer. Maar het allerleukst vind ik die bijzondere hak en zool in een stoere licht glimmend goud/zilveren look. Dat maakt deze Red-Rag absoluut net even anders dan vele andere schoenen. Nog zo’n leuk en opvallend detail is de nonchalante vouw die je met behulp van de drukker aan de bovenzijde van de laars kunt trekken in het metallic canvas. Geinig. Al moet ik wel zeggen dat de drukker van mijn linker laars wel eens tijdens het lopen losschiet. Helemaal niet erg hoor, het is alleen een vreemd gevoel. Die speciale look aan mijn laars blijft gewoon.

Als ik de beschrijving van het merk er nog eens op nalees, kan ik alleen maar bevestigend knikken: “De collectie, voor mannen en vrouwen, in de typische herkenbare Red-Rag look bevat sobere constructies en gedurfde details. Van Western glam tot trendy bohemian boots; met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl.” Ik vergeet helemaal te vermelden dat deze boots waanzinnig fijn lopen. De rubberen zool werkt flexibel mee. Trouwens, best grappig om te merken dat mensen mij op deze stoere laars minder horen aankomen. Ik heb namelijk een ferme pas over mij en met een hardere zool hoor je mij dus al van ver aankomen. Kortom, ik ben fan en surf nog eens naar www.redrag.nl en val als een blok voor die zomerse sandalen met dierenprint of gewoon voor die leuke sneakers.