Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Luxe eenvoud, DYANNE comfortabel

Een mooi lingeriesetje is fijn. Maar zeg nou eerlijk, het is nog veel fijner (en belangrijker) dat je lingerie goed zit en comfortabel draagt. Ik ben nogal eens gezwicht voor prachtige lingerie wat in de lingeriewinkel prima leek te passen, maar bij dagelijks gebruik gewoon waardeloos zat. Daar trap ik niet meer in. Inmiddels heb ik enkele fijne merken ontdekt, waaronder DYANNE bij Livera. Je kent haar vast wel: Dyanne Beekman. De imagoconsultant en onderneemster Dyanne brengt met onder de naam DYANNE at Livera superfijne lingerie, night- en swimwear. In de collecties combineert zij romantische stijlkenmerken als kant, glansstof, roze tinten en een ton-sur-ton printje (een handgeschetst dessin van Dyanne Beekman) met de herkenbare, no-nonsens - bijna wat boyisch te noemen - stijl van Dyanne Beekman. Het resultaat? Een sterk lingeriesetje dat luxe en vrouwelijkheid uitstraalt en daarbij de delicate en lieflijke kant van de draagsters benadrukt.

Kant

Op naar Livera dus om een setje van Dyanne te bekijken en te passen. Ik zie een mooi setje in ivoor, maar val uiteindelijk voor een bijzondere combinatie van roze en kant. De voorgevormde beugel BH is gemaakt van zwart kant, waardoor de BH een stijlvolle uitstraling heeft. Daar hoort natuurlijk een bijpassende hipster bij. Wauw, wat een gaaf setje van luxe eenvoud, maar super comfortabel.