Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

In de Hartenstraat

De film gaat bijna in première en het is volgens kenners echt een must see: Hartenstraat. Zelf lees ik altijd graag eerst het boek en zie ik daarna de film. Maar of ik dat nog voor release op 13 maart ga redden?

Het verhaal

Hartenstraat speelt zich af in De 9 Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde, zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. De enige die niet op zoek is naar liefde is Daan. Hij woont met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij een traiteurszaakje heeft.  Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel een hippe modezaak. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles tegenpolen en ze kunnen elkaar niet luchten of zien. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets n haar buurman, zeker nu in haar relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. Hoe zal Daan reageren op de mysterieuze ‘GirlNextDoor’ die Katje op internet speelt.

Gaaf voor Mama mag 2x het boek Hartenstraat weggeven. 

 

Over de film

Multitalent Sanne Vogel debuteert met de romantische komedie Hartenstraat die zich afspeelt in het meest hippe deel van Amsterdam: De 9 Straatjes. Een topcast met o.a. Marwan Kenzari, Bracha van Doesburgh, Nadia Koetje, Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Sieger Sloot, Benja Bruijning, Susan Visser, Georgina Verbaan, Jan Kooijman, Frits Lambrechts, Kitty Courbois, Terence Schreurs, Gigi Ravelli, Noah Valentijn, Rifka Lodeizen, Patrick Martens, Kees Boot, Dirk Zeelenberg en Stacey Rookhuizen tobt en lacht om de liefde. Hartenstraat is vanaf 13 maart overal in de Nederlandse bioscopen te zien.

Maak kans op dit boek door het bericht op Facebook te delen.

Je kunt tot 20 maart meedoen.