Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Probeer gratis babyvoeding

Zelf gaf ik heel wat maanden borstvoeding aan mijn kinderen. Het lukte, en daar was ik blij mee. Het vergde trouwens wel heel wat van me, wat bij mijn dochtertje voor mij eindigde in een longontsteking. Gelukkig was ze toen al zo groot dat ze aan de fruithapjes zat en hadden we tussentijds (omdat kolven niet helemaal mijn ding is) al opvolgmelk gebruikt. De eerste keer stond ik wel even beduusd voor het schap, want wat is er veel keus. En daarom lijkt het mij momenteel zo handig dat je gratis Nestlé Groeie start 2 kunt aanvragen en proberen.

Gratis proberen

Je ontvangt een pakketje met 4 proefverpakkingen, goed voor 4 flesjes opvolgmelk van 200 ml. Je kunt een pakketje aanvragen als je kindje 5,5 maand of ouder is.

Volgens het Voedingscentrum kun je veilig overstappen als je nu een andere standaard opvolgmelk gebruikt. Je kunt het beste in één keer overstappen, dus eerst je huidige voeding opmaken en daarna starten met je nieuwe voeding. Wil je liever mengen? Dan kan dat ook. Probeer nu 1 dag gratis Nestlé Groeie Start 2 opvolgmelk en laat je ook overtuigen!