Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Warme voetenzak uit Spanje

Yes, gevonden! De ideale voetenzak voor in het autostoeltje. Prachtig ook met het witte lint en ook zalig warm. Handig bovendien, want deze voetenzak heeft een rits zodat ik mijn kindje makkelijk uit de Maxi Cosi kan pakken. Babylief heeft het dus zeker niet koud als ze met ons mee op reis gaat. Mocht ze spugen, geeft niets… de voetenzak kan zo in de wasmachine. Er is overigens ook een roze en blauwe voetenzak. Deze voetenzak komt uit de nieuwste collectie van Marina Creaciones, een Spaans topmerk die staat voor hoogwaardige kwaliteit.

Spaanse producten

Tijdens mijn zoektocht naar mooie Spaanse producten kwam ik op de website van Babyshop NyLu. Ideaal, want hier staan fijne Spaanse producten zoals voetenzakken voor autostoel en voetenzakken voor kinderwagen, babysetjes, schoentjes van baby tot peuter en jurkjes in verschillende maten bij elkaar. Eigenares van de webshop, Boukje, vertelt: “Gecharmeerd van de goede kwaliteitsproducten in Spanje met zachte fijne kleuren is de webwinkel Babyshop NyLu ontstaan. Als u op zoek bent naar iets origineels van mooie kwaliteit dan bent u bij Babyshop NyLu aan het goede adres.” Oh ja, als je gaat volgen op Facebook dan krijg je een code voor 10% korting.