Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Meiden van de markt

Vakantieboeken! Ik ben er dol op. Eigenlijk kom ik ook alleen in de vakantieperiode toe aan het lezen van een boek. En dan nog moet ik dat boek regelmatig wegleggen om met de kids naar het zwembad te gaan, met de kids naar het speelveld te lopen, een glas limo voor de één in te schenken, een boterham voor de ander te maken… mijn dag is snel gevuld. Dus soms dwing ik tijd voor mezelf af en houd ik mijn boek stevig vast en kijk niet op of om als er geroepen wordt. Nu heb ik weer een fijn boek in handen: Meiden van de markt, geschreven door de zussen Margreet en Reina Crispijn.

Vier vriendinnen, vier levens, vier liefdes

Een boek vol romantiek en humor. Ideaal dus om tijdens een vakantie te lezen. Meteen al na de eerste bladzijdes word ik het boek in gezogen en leer ik Kiki, Madelon, Bonnie en Lies kennen. Ieder met haar eigen achtergrond én marktkraam. Dat klinkt misschien niet echt als een droomcarrière: de eigenaar van een marktkraam. Maar dit is precies de wending die de jonge Kiki en Madelon – student geschiedenis en griffier bij de rechtbank – geven aan hun leven. Kiki neemt een notenkraam over en Madelon verkoopt zelfontworpen tassen. Ze vormen al snel een hechte groep met Bonnie van de bakkerskraam en aardewerkverkoopster Loes. De vier delen álles met elkaar, ook de vele liefdesperikelen! Steek Meiden van de markt dus in je weekendtas of koffer!